,
Заборонене кохання
Царство
Пригоди Джекі Чана
Загрузка...

Тобі Магвайр

Тобі Магвайр Тобі Магвайр Тобі Магвайр Тобі Магвайр Тобі Магвайр Тобі Магвайр Тобі Магвайр
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, продюсер
Ім'я (лат.): Tobey Maguire
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 27 червня, 1975 | рак
Місце народження: Санта-Моніка, Каліфорнія, США
Жанри: Драма, комедія, кримінал
Дружина:Дженніфер Мейер ... дві дитини

Біографія:

Тобіас Вінсент Магвайр (Tobias Vincent Maguire) народився 27 червня 1975 року в Санта-Моніці. Його мати Венді Браун працювала секретарем, пізніше вона стала сценаристом і продюсером. Батько Тобі, Вінсент Магуйар, був робітником і кухарем. Коли у них народився син, 18-річна Венді і 20-річний Вінсент не були одружені. Вони одружилися через два роки і незабаром розлучилися. У Тобі є четверо зведених братів: Вінсент-мол. і Тімоті з боку батька, Джопол і Вестон Епп з боку матері. Після розлучення батьків хлопчик залишився з матір'ю, перший час вони жили на соціальну допомогу і часто переїжджали: з Каліфорнії в Орегон, далі до Вашингтона.

Венді, яка мріяла про кінематограф, одного разу запропонувала синові 100 доларів за участь в шкільному драматичному гуртку, і Тобі пропозицію прийняв. Йому так сподобалося, що після дев'ятого класу він кинув школу, щоб почати акторську кар'єру.

У 1993 році Тобі дебютує в кіно в драмі «Правдива історія цього хлопця» з Робертом де Ніро і Еллен Баркін в головних ролях. На актора звертають увагу в кінці 90-х. Він бере участь у стрічках «Крижаний вітер», «Страх і ненависть у Лас-Вегасі». Йому починають пропонувати усе більш цікаві ролі.

Магвайр успішно знімається разом з Різ Візерспун у комедії «Плезантвіль», успішно виконує головну роль в «Правилах виноробів» і картині «Вундеркінди». І нарешті пік кар'єри молодого актора! Йому дістається роль в екранізації коміксів про «Людину-павука». У перший вікенд стрічка збирає в прокаті $ 110 млн доларів. Це рекорд за всю історію кіно. Мільйони хлопчаків по всьому світу починають мріяти про те, щоб стати людиною-павуком, схожим на Тобі Магвайр.

Після того, як з його участю виходять три стрічки про Людину-павука, Тобі погоджувався і на інші проекти: останні фільми з його участю - «День Праці» та «Великий Гетсбі». Продовжуючи зніматися, Тобі відкриває в Лос-Анджелесі продюсерську студію Maguire Entertainment. Серед представлених картин «25-та година» Спайка Лі і «Фаворит» Гарі Росса.

Тобіас зустрів Дженніфер Мейер, дизайнера ювелірних прикрас, у 2003 році під час зйомок фільму «Фаворит». Вони оголосили про заручини в квітні 2006-го, а у листопаді у пари народилася дочка Рубі Світхарт. Весілля відбулося восени 2007 року. Через півтора року народився син Отіс Тобіас Магвайр.

Тобі давно став вегетаріанцем, він постійно стежить за правильним харчуванням, і йому досить просто скинути чи набрати вагу, якщо це потрібно для ролі. У зв'язку з цим виникли навіть певні труднощі на зйомках «Людини-Павука 2», де йому потрібно було з'їсти хот-дог. Магвайр любить грати в баскетбол і організовує спільні ігри з друзями по вихідних. Інше захоплення актора - професійна гра в покер.

Фільмографія:

Тихоня / Quiet Type
Хрестоносці / The Crusaders ... Jack Greenberg
2014 Жертвуючи пішаком / Pawn Sacrifice ... Bobby Fischer
2013 День праці / Labor Day ... Adult Henry
2013 Великий Гетсбі / The Great Gatsby
2012 Трофеї Вавилона / The Spoils of Babylon (міні-серіал) ... Devon Morehouse
2011 Деталі / The Details ... Jeff Lang
2010 - ... Спеціальне колекційне видання / Edición Especial Coleccionista (серіал) ... Peter Parker
2009 Брати / Brothers ... Sam Cahill
2007 Tangled Web: The Love Triangles of Spider-Man 3 ... Peter Parker
2007 Людина-павук 3: Ворог у тіні / Spider-Man 3 ... Spider-Man / Peter Parker
2006 Хороший німець / Good German, The ... Tully
2004 Людина-павук 2 / Spider-Man 2 ... Spider-Man / Peter Parker
2003 Фаворит / Seabiscuit ... Red Pollard
2002 Людина-павук / Spider-Man ... Spider-Man, Peter Parker
2001 Кішки проти собак / Cats & Dogs ... Lou the Beagle, озвучка
2000 Кафе «Донс Плам» / Don's Plum ... Ian
2000 Вундеркінди / Wonder Boys ... James Leer
1999 Погоня з Дияволом / Ride with the Devil ... Jake Roedel
1999 Правила виноробів / Cider House Rules, The ... Homer Wells
1998 Плезантвіль / Pleasantville ... David
1998 Страх і огида в Лас-Вегасі / Fear and Loathing in Las Vegas ... Hitchhiker
1997 Розбираючи Гаррі / Deconstructing Harry ... Harvey Stern, Harry's Character
1997 Крижаний вітер / Ice Storm, The ... Paul Hood
1996 - 1999 Трейсі приймає виклик / Tracey Takes On ... ... Sonny (серіал)
1996 Радісна поїздка / Joyride ... J.T
1996 Герцог замку Грув / Duke of Groove ... Rich Cooper
1996 Seduced by Madness: The Diane Borchardt Story ... Chuck Borchardt
1995 Магазин «Імперія» / Empire Records ... Andre
1994 Помста червоного барона / Revenge of the Red Baron ... Jimmy Spencer
1994 Healer ... Teenager
1994 Крик про допомогу / A Child's Cry for Help ... Peter Lively
1994 Японський городовий / S.F.W. ... Al
1994 Трофеї війни / Spoils of War ... Martin
1993 - 2001 Крутий Вокер / Walker, Texas Ranger ... Duane Parsons (серіал)
1993 Життя цього хлопця / This Boy ... Chuck Bolger
1991 - 1992 Ері Індіана / Eerie, Indiana ... Tripp McConnell (серіал)
1991 - 1995 Блоссом / Blossom ... Boy (серіал)
1990 Tales from the Whoop: Hot Rod Brown Class Clown ... Hot Rod Brown
1989 Rodney Dangerfield: Opening Night at Rodney's Place ... Boy # 3
1989 Чарівник / Wizard, The ... Lucas 'goon at video armageddon, в титрах не вказаний
1988 - 1997 Розанна / Roseanne ... Jeff (серіал)
1987 - 1992 Jake and the Fatman ... Terry Fitzroy (серіал)
1984 - 1990 1st & Ten ... Chad (серіал)

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2008 рік
Номінації: Краща бійка («Людина-павук 3: Ворог у тіні»)

Премія каналу «MTV», 2003 рік
Переможець: Кращий поцілунок («Людина-павук»)
Номінації: Краща чоловіча роль («Людина-павук»)
6900
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуститися берега
Південний Парк
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.