,
Заборонене кохання
Дракони: Захисники Тупу
Водолій
Загрузка...

Джеремі Реннер

Джеремі Реннер Джеремі Реннер Джеремі Реннер Джеремі Реннер Джеремі Реннер Джеремі Реннер Джеремі Реннер Джеремі Реннер
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, продюсер
Ім’я (лат.): Jeremy Renner
Зріст: 1.78 м
Дата народження: 7 січня 1971 | козоріг
Місце народження: Модесто, Каліфорнія, США
Жанри: Драма, трилер, бойовик

Біографія:

Джеремі Лі Реннер (Jeremy Lee Renner) народився 7 січня 1971 року в Каліфорнії, в місті Модесто. Батьки Джеремі розійшлися, коли хлопчикові було вісім років, потім кожен з них створив свою сім'ю. Родина стала стрімко розростатися і в результаті Джеремі виявився старшим братом для чотирьох братів і сестер. Хлопчик практично щороку міняв школи. «Нехай і не було стабільності, зате було дуже багато любові в домашньому житті», - згадує актор про свої дитячі роки.

У коледжі Джеремі Реннер почав брати уроки акторської майстерності і вони стали для нього своєрідною віддушиною - можливістю висловити почуття, які інакше він висловити не міг.

Успіх до Джеремі Реннер прийшов у 2008 році, після зйомок у фільмі «Володар Бурі» Кетрін Біґелоу, а до цього він грав переважно в епізодичних ролях і ролях другого плану. Першу роль отримав у 1993 році, після переїзду до Лос-Анджелесу. Спочатку Джеремі діставалися не найсимпатичніші персонажі - вампіри, алкоголіки, серійні вбивці. У середині 2000-х у нього були дві роботи, які змусили, принаймні, критиків запам'ятати його ім'я - Реннер зіграв у картині «Дамер», за яку отримав премію Independent Spirit Award у 2002 році і у фільмі «Нео Нед» - нагорода на фестивалі в Палм-Біч у 2005 році.

«Володар Бурі» приніс Джеремі Реннер номінацію на «Оскар» за кращу чоловічу роль, славу і величезну кількість нових пропозицій - завзятого і амбітного актора тепер багато режисерів прагнуть бачити у своїх проектах. Тому у Джеремі Реннера розписані буквально всі дні.

Втім, незважаючи на те, що кінокар'єра стала приносити Джеремі вже аж ніяк не копійчані гонорари, бізнес з ремонту будинків він не кидає. Компанія, яку актор заснував спільно з його другом Крісом Вінтерсом, купує старовинні будівлі, реставрує та модернізує їх і продає їх вже оновленими.

Надалі, актор задіяний у трьох великих проектах - «Місія нездійсненна 4: Протокол Фантом», «Месники», «Спадок Борна». У кожній з картин Джеремі Реннер грає роль крутого хлопця. При цьому в 90 відсотках випадків всі трюки актор виконує самостійно. За словами Реннера, підготовка до ролі Аарона Кросса в «Спадок Борна» зайняла більше, ніж до будь-якого іншого фільму - для цієї картини Джеремі Реннер, бігав, займався в залі, тренувався в бойових мистецтвах ... Причому, було потрібно не тільки фізичне оволодіння роллю, але і осмислення ролі, вживання в образ.

Другу номінацію на «Оскар» Джеремі Реннер отримав зовсім не за роль у блокбастері, а за фільм «Місто злодіїв» режисера і актора Бена Аффлека, в якому він зіграв роль Джеймса Кафліна.

Про своє приватне життя Джеремі Реннер каже так: «Якщо бути відвертим до кінця, навіть зараз, будь-яка жінка буде на другому місці після роботи. Мої найдовші відносини тривали п'ять з половиною років, коли мені було двадцять. Я не планував весілля, бо не бачив себе надійним годувальником». За останні кілька років актор зустрічався з кількома дівчатами, але в інтерв'ю він заявив, що самотність розділити ні з ким, тому він завів собі маленьку собачку, яку бере з собою на зйомки. Джеремі Реннер любить ганяти на мотоциклах, грає на гітарі і співає, хоча поки і не має наміру випускати диск ... Крім цього, Джеремі Реннер схильний до самоаналізу, і за його словами, «кожен рік малював графіки, і писав докладні звіти про проведений час (робота, відносини, друзі, хитання по барах, пірнання з тигровими акулами та інше), підраховуючи, що я повинен поліпшити або урізати».

Фільмографія:

2015 Місія нездійсненна 5 / Mission: Impossible 5 ... William Brandt , чутки
2015 Месники: Ера Альтрон / The Avengers: Age of Ultron ... Clint Barton / Hawkeye
2014 Вбити гінця / Kill the Messenger ... Gary Webb
2014 Безіменний проект про Джейсона Борна / Untitled Jason Bourne Sequel ... Aaron Cross
2013 Американська афера / American Hustle ... Mayor Carmine Polito
2013 Фатальна пристрасть / The Immigrant ... Orlando the Magician
2013 Мисливці на відьом / Hansel & Gretel: Witch Hunters ... Hansel
2012 Спадок Борна / The Bourne Legacy ... Aaron Cross
2012 Месники / The Avengers ... Clint Barton , Hawkeye
2011 Місія нездійсненна 4: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost Protocol ... William Brandt
2010 Місто злодіїв / The Town ... James Coughlin
2009 Незвичайний детектив / The Unusuals (серіал) ... Detective Jason Walsh
2009 Генії / Lightbulb ... Sam
2008 Володар Бурі / The Hurt Locker ... Sergeant First Class William James
2008 Дуби / The Oaks (серіал) ... Dan
2007 Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса / The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ... Wood Hite
2007 Заручники / Take ... Saul Gregor
2007 28 тижнів потому / 28 Weeks Later ... Doyle
2005 Прогулянка на небеса / A Little Trip to Heaven ... Fred
2005 Північна країна / North Country ... Bobby Sharp
2005 Дванадцятирічні / Twelve and Holding ... Gus Maitland
2005 Нео Нед / Neo Ned ... Ned
2004 - 2012 Доктор Хаус / House, M.D. (серіал) ... Jimmy Quidd
2004 The Heart Is Deceitful Above All Things ... Emerson
2004 Любов приходить до ката / Love Comes to the Executioner ... Chick Prigusivac
2003 Спецзагін міста Янголів / SWAT ... Brian Gamble
2002 Дамер / Dahmer ... Jeffrey Dahmer
2002 Любов мавпи / Monkey Love ... Dil Stephanowski
2001 Риба в Баррелі / Fish in a Barrel ... Remy
2000 - ... CSІ. Місце злочину / CSI: Crime Scene Investigation (серіал) ... Roger Jennings
1999 - 2000 Час твого життя / Time of Your Life (серіал) ... Taylor
1999 - 2004 Ангел / Angel (серіал) ... Penn
1999 - 2000 Зої, Дункан, Джек і Джейн / Zoe, Duncan, Jack & Jane (серіал) ... Jack
1998 - 1999 Мережа / The Net (серіал) ... Ted Nida
1997 Кошмар збувається / A Nightmare Come True (ТБ) ... Steven Zarn
1996 Зрада друга / A Friend's Betrayal (ТБ)
1996 Таємниця монастиря / Paper Dragons ... Jack
1995 - 1996 Дивне везіння / Strange Luck (серіал) ... Jojo Picard
1995 Старшокласний кайф / Senior Trip ... Mark 'Dags' D'Agastino
1995 - 1996 Смертельні ігри / Deadly Games (серіал) ... Tod
1992 - ... HBO: Перший погляд / HBO First Look (серіал) ... Aaron Cross
1975 - ... Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Hawkeye

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2013
Переможець: Краща бійка («Месники»)

Оскар, 2011 рік
Номінації: Краща чоловіча роль другого плану («Місто злодіїв»)

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща чоловіча роль другого плану («Місто злодіїв»)

Премія Гільдії акторів, 2011 рік
Номінації: Краща чоловіча роль другого плану («Місто злодіїв»)

Оскар, 2010 рік
Номінації: Краща чоловіча роль («Володар Бурі»)

Британська академія, 2010 рік
Номінації: Краща чоловіча роль («Володар Бурі»)

Премія Гільдії акторів, 2010 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Володар Бурі»); Краща чоловіча роль («Володар Бурі»)
3513
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Американська історія злочинів
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.