,
Дівчата
Секс і Каліфорнія
Касл
Загрузка...

Емі Смарт

Емі Смарт Емі Смарт Емі Смарт Емі Смарт Емі Смарт Емі Смарт Емі Смарт
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Amy Smart
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 26 березня 1976 | овен
Місце народження: Топанга, США
Жанри: Драма, комедія, трилер
Чоловік: Картер Остерхаус

Біографія:

Емі Лайл Смарт народилася 26 березня 1976 року в невеликому містечку Топанга, штат Каліфорнія. Батько, Джон Смарт - працював продавцем, а мати, Джуді Смарт - співробітницею музею Пола Гетті. У дитинстві Емі відвідувала уроки балету, поки у 13 років вона не вирішила змінити своє захоплення і стати моделлю. Попрацювавши кілька років топ-моделлю в Італії, Мексиці та Франції, у шістнадцятирічному віці Емі починає цікавитися акторською кар'єрою і записується на курси драматичного мистецтва.

Її першою появою на екрані стала невеличка роль в одному з епізодів кримінального серіалу «Спокушені божевіллям» у 1996 році. На великому екрані акторка дебютувала в 1997 році у біографічній драмі Стефена Т. Кея «Самогубець». У цьому ж році вона отримує другорядну роль пілота космічного корабля у фантастичному бойовику Пола Верховена «Зоряний десант».

У 1999 році Емі зіграла роль коханої відомого регбіста, роль якого виконав Джеймс Ван Дер Бік у спортивній драмі «Студентська команда».

У 2000 році вона отримала одну з найбільш пам'ятних глядачеві ролей у пригодницькій молодіжній комедії Тодда Філліпса «Дорожня пригода». Після цього пішли такі успішні проекти як: «Траса 60: Дорожні пригоди» і «Ефект метелика». За ці два фільми Емі Смарт у 2003 році була номінована на нагороди DVDX і Teen Choice.

У 2002 році Емі Смарт потрапила на 27-ме місце рейтингу «102 найсексуальніших жінок планети» за версією журналу Stuff.

У 2006 році в світовий прокат виходить популярний кримінальний бойовик «Адреналін», в якому молода актриса зіграла роль дівчини найманого вбивці, роль якого виконав Джейсон Стетхем. У 2009 році Емі знялася у другій частині цього фільму «Адреналін 2: Висока напруга».

У 2008 році актриса виконала роль Анджели Карсон в успішному фільмі жахів Олександра Ажа «Дзеркала».

У 2010 виходять відразу два фільми за участю Емі Смарт: трилер Джорджа Галло «Замкнуте коло» і фентезійна стрічка Омара Наима «Живий мрець».

Протягом семи років Емі була представником благодійного фонду «За здорові бухти» (Heal the Bay), діяльність якого пов'язана з боротьбою за чистоту прибережних вод Каліфорнії.

10 вересня 2011 Емі вийшла заміж за дизайнера Картера Остерхауса. Церемонія пройшла у «вузькому» колі: на весілля було запрошено близько 215 гостей і жодного журналіста. Незважаючи на репутацію дівчини легкої поведінки у кіно, Ема прихильниця тривалих відносин, до знайомства з Картером, вона понад 15 років зустрічалась c Брендоном Вільямсом.

Емі Смарт - лівша і вегетаріанка. Домашні тварини: дві кішки - Йогі і Нала.

Фільмографія:

2014 Переломний момент / Break Point
2014 An Unkindness of Ravens ... Wendy Conifer
2014 Zoey to the Max ... Samantha Jenkins
2014 The Visitant ... The Mom; короткометражка
2014 Перехресний вогонь / Bad Country ... Lynn Weiland
2014 Клуб самотніх мам / The Single Moms Club
2014 7500 ... Pia Martin
2013 No Clue ... Kyra
2012 Погані дівчатка / Bad Girls (ТБ) ... Brandi
2012 - ... Чоловіки за роботою / Men at Work (серіал) ... Lisa
2012 Замкнуте коло / Columbus Circle ... Lillian Hart
2011 12 різдвяних побачень / 12 Dates of Christmas (ТБ) ... Kate Stanton
2011 Братство по крові / The Reunion ... Nina Carey
2011 Будинок висхідного сонця / House of the Rising Sun ... Jenny Porter
2011 Містер сташа / Mr. Stache (короткометражний) ... Mrs. Stache
2011 - ... Безсоромні / Shameless (серіал) ... Jasmine Hollander
2010 Живий мрець / Dead Awake ... Natalie
2009 See Kate Run (ТБ) ... Katherine Sullivan
2009 Адреналін: Висока напруга / Crank: High Voltage ... Eve
2009 Любов і танці / Love N 'Dancing ... Jessica Donovan
2008 Сьомий місяць / Seventh Moon ... Melissa
2008 Дзеркала / Mirrors ... Angela Carson
2008 Життя в польоті / Life in Flight ... Catherine
2006 - 2007 Злодії Екстра класу / Smith (серіал) ... Annie
2006 Адреналін / Crank ... Eve
2006 Мирний воїн / Peaceful Warrior ... Joy
2005 Просто друзі / Just Friends ... Jamie Palamino
2005 Свідок на весіллі / The Best Man ... Sarah Marie Barker
2005 Більше, ніж небо / Bigger Than the Sky ... Grace Hargrove / Roxanne
2005 Любовна історія / A Love Story (короткометражний)
2004 Старські і Гатч / Starsky & Hutch ... Holly
2004 Willowbee (короткометражний) ... Burgler
2004 Побачення із зіркою / Win a Date with Tad Hamilton! ... Nurse Betty
2004 Ефект метелика / The Butterfly Effect ... Kayleigh
2003 Сліпий горизонт / Blind Horizon ... Liz Culpepper
2003 Битви солдата Келлі / The Battle of Shaker Heights ... Tabby
2003 Майже в законі / After School Special ... Naomi
2002 Траса 60: Дорожні пригоди / Interstate 60 ... Lynn Linden
2002 - 2006 Driven (серіал)
2001 - 2008 Клініка / Scrubs (серіал) ... Jamie Moyer
2001 Щурячі перегони / Rat Race ... Tracy Faucet
2001 Скотланд, Пенсільванія / Scotland, Pa . ... Stacy
2000 Дорожня пригода / Road Trip ... Beth Wagner
2000 Сімдесяті / '70s, The (ТБ) ... Christie Shales
1999 Брукфілд / Brookfield (ТБ) ... Daly Roberts
1999 Перша любов / Outside Providence ... Jane Weston
1999 Студентська команда / Varsity Blues ... Jules Harbor
1998 Стрейнджленд / Strangeland ... Angela Stravelli
1998 - 2002 Фелісіті / Felicity (серіал) ... Ruby
1998 Зоряна лихоманка / Starstruck ... Tracey Beck
1998 Замкнуте коло / Circles ... Allison
1998 Як влаштувати найжорстокіший місяць / How to Make the Cruelest Month ... Dot Bryant
1997 Висока напруга / High Voltage ... Molly
1997 Зоряний десант / Starship Troopers ... Pilot Cadet
1997 Байки біля багаття / Campfire Tales ... Jenny, (segment 'The Hook')
1997 Самогубець / The Last Time I Committed Suicide ... Jeananne
1996 A & P (короткометражний) ... Queenie
1996 Її шикарний роман / Her Costly Affair (ТБ) ... Dee
1996 Спокушені божевіллям / Seduced by Madness: The Diane Borchardt Story (міні-серіал) ... Girl #1

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2004
Переможець: Кращий поцілунок («Старські і Гатч»)
3554
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Цілком Таємно
Вікінги
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.