,
Злі пташки
Пуаро Агати Крісті
Уламки щастя
Загрузка...

Демі Мур

Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур Демі Мур
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, режисер
Ім'я (лат.): Demi Moore
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 11 листопада 1962 | скорпіон
Місце народження: Розвелл, Нью-Мексико США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама
Чоловік: Фредді Мур (розлучення); Брюс Вілліс (розлучення) ... троє дітей; Ештон Катчер (розлучення)

Біографія:

Деметрія Джин Гайнз (таке ім'я було дано актрисі при народженні) з'явилася на світ 11 листопада 1962 року в місті Розвелл, штат Нью-Мексико (США). Рідний батько Демі, Чарльз Хармон, кинув її мати Вікторію ще до народження дівчинки, і Демі виховав вітчим, Денні Гайнз. Сім'я Демі була неблагополучною - Вікторія і Денні були алкоголіками, в будинку постійно були скандали і бійки; працювати на одному місці довгий час у Денні не виходило, тому сім'я постійно переїжджала з місця на місце. Так тривало до тих пір, поки Гайнз не вчинив самогубство. У 16 років Демі кинула школу, щоб працювати в модельному агентстві - так вона могла заробити собі на життя і підтримати матір.

У зовсім юному віці, в 18 років Демі вийшла заміж за музиканта Фредді Мура (шлюб триватиме чотири роки), а в 19 років вона вирішила спробувати свої сили на акторському терені.

Приблизно в цей же час Демі почала називати себе так, як сьогодні називаємо її ми (Демі - похідне від її справжнього імені Деметрія, а прізвище Мур вона отримала на законних підставах від чоловіка).

У 1982 році Демі потрапляє в серіал «Лікарня загального профілю». Свої перші гонорари за роль у цьому проекті вона витрачає на ... кокаїн.

Від наркотичної залежності Демі позбулася тільки в 1985 році, коли режисер Джоел Шумахер вигнав її зі знімального майданчика фільму «Вогні святого Ельма» - Демі прийшла туди під кайфом. До речі, відправившись на лікування, Демі повернулася звідти через тиждень і більше жодного разу в житті не доторкалася до наркотиків.

У 1987 році на зйомках фільму «Стеження» Демі знайомиться з актором Брюсом Віллісом, обидва просто втратили голову від кохання: кожен день протягом чотирьох місяців вони зустрічалися, після чого одружилися в Лас-Вегасі.

90-ті роки стали розквітом кар'єри Демі Мур: вона знялася в таких знаменитих фільмах, як «Привид», «Непристойна пропозиція» і «Викриття». Зрозуміло, були й інші ролі в картинах, не таких успішних, як вище перераховані.

Спочатку всі визнали швидкий шлюб Демі та Вілліса черговий зоряної примхою, але з часом зіркова пара довела, що зустріч їх була не випадкова - вони стали шанованою голлівудської сім'єю з трьома дочками.

У 1988 році Демі народила доньку (Демі найняла трьох операторів, щоб знімати поява на світ своєї першої дитини).

У серпні 1991 року Мур з'явилася повністю голою на обкладинці одного глянсового журналу, перебуваючи на сьомому місяці вагітності, тоді Демі чекала другу дочку - Скаут. У 1994 році в сім'ї Мур-Вілліс з'явилася третя дівчинка, Таллула.

У 1996 році Демі Мур стає найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду, отримавши 12,5 мільйонів доларів за фільм «Стриптиз».

У 1997 році на екрани вийшов фільм «Солдат Джейн», якому було призначено стати суперхітом. Для цієї ролі Мур поголилася наголо. На знак солідарності з дружиною Брюс теж стала лисою, а потім подружжя позбавили волосся і своїх дочок!

Далі була картина «Розбираючи Гаррі» та фільм «Два життя», після якого Демі не знімалася кілька років.

У 2000 році, після 13 років спільного життя, союз Демі і Брюса несподівано розпався. Це був один із самих тихих розлучень в Голлівуді, після якого колишнє подружжя зберегли найтепліші стосунки.

У 2003 році відбулося тріумфальне повернення Мур в кіно - вона зіграла «поганого ангела» в блокбастері «Ангели Чарлі 2: Тільки вперед». Мур з'явилася перед публікою в крихітному бікіні і продемонструвала просто карколомну форму.

А в 2004 році Мур почала зустрічатися з актором Ештоном Катчером, який майже на 20 років її молодшою.

У 2005 році Мур таємно вийшла заміж за Катчера (кажуть, що на весіллі був присутній її перший чоловік Брюс Вілліс). Спочатку цей шлюб сприйняли в Голлівуді скептично, але з часом все побачили, що юний Ештон став відмінним чоловіком для Демі і прекрасним вітчимом для її дочок.

У 2006 році Мур блищала в картині «Боббі», де виконала роль примхливої діви-алкоголічки. А в 2007 році на екрани вийшли фільми «Без вади» і «Хто Ви, Містер Брукс?» (В останній Мур грала в парі з Кевіном Костнером).

У 2008 році відбувся режисерський дебют Демі - вона зняла короткометражну картину «Streak», прем'єра якої відбулася в жовтні 2008 року.

Фільмографія:

2015 Покинутий / Forsaken ... Mary-Alice Watson
2015 Wild Oats ... Crystal
2013 Дуже хороші дівчатка / Very Good Girls ... Kate
2011 Літо. Однокласники. Любов / LOL ... Anne
2011 Межа ризику / Margin Call
2011 Гучний сміх / LOL: Laughing Out Loud ... Anne
2010 Бунраку / Bunraku ... Alexandra
2009 Сльози щастя / Happy Tears ... Laura
2009 Сімейка Джонсів / Joneses, The ... Kate Jones
2008 Магічна сімка (ТБ) / Magic 7, The ... U-Z-Onesa, озвучка
2007 Хто Ви, Містер Брукс? / Mr. Brooks ... Det. Tracy Atwood
2007 Без вади / Flawless ... Laura Quinn
2006 Боббі / Bobby ... Virginia Fallon
2006 Полусвет / Half Light ... Rachel Carlson
2003 Hollywood's Hottest
2003 Ангели Чарлі 2: Тільки вперед / Charlie's Angels: Full Throttle ... Madison Lee
2002 Горбань із Нотр Дама 2 / Hunchback of Notre Dame II, The ... Esmeralda
2000 Два життя / Passion of Mind ... Martha Marie, 'Marty' Talridge
1997 Розбираючи Гаррі / Deconstructing Harry ... Helen, Harry's Character
1997 Солдат Джейн / G.I. Jane ... Lt. Jordan O'Neil
1997 Destination Anywhere ... Janie
1996 Бівіс і Батт-Хед обробляють Америку / Beavis and Butt-Head Do America ... Dallas Grimes, озвучка
1996 Якби ці стіни могли говорити / If These Walls Could Talk ... Claire Donnelly
1996 Стриптиз / Striptease ... Erin Grant
1996 Горбань із Нотр Дама / Hunchback of Notre Dame, The ... Esmeralda, озвучка
1996 Присяжна / Juror, The ... Annie Laird
1995 Зараз і тоді / Now and Then ... Samantha
1995 Червона літера / Scarlet Letter, The ... Hester Prynne
1994 Викриття / Disclosure ... Meredith Johnson
1993 Непристойна пропозиція / Indecent Proposal ... Diana Murphy
1992 Декілька хороших хлопців / A Few Good Men ... Lt. Cdr. JoAnne Galloway
1991 Дружина м'ясника / Butcher's Wife, The ... Marina Lemke
1991 Смертельні думки / Mortal Thoughts ... Cynthia Kellogg
1991 Суцільні неприємності / Nothing But Trouble ... Diane Lightson
1990 Привид / Ghost ... Molly Jensen
1989 Ми не янголи / We're No Angels ... Molly
1989 - 1996 Байки зі склепу / Tales from the Crypt (серіал) ... Cathy Marno
1988 New Homeowner's Guide to Happiness, The
1988 Сьоме знамення / Seventh Sign, The ... Abby Quinn
1986 Віздом / Wisdom ... Karen Simmons
1986 Одне божевільне літо / One Crazy Summer ... Cassandra Eldridge
1986 Що сталося минулої ночі / About Last Night ... ... Debbie
1985 Вогник святого Ельма / St. Elmo's Fire ... Jules
1984 Велике почуття / No Small Affair ... Laura Victor
1984 У всьому винен Ріо / Blame It on Rio ... Nicole 'Nikki' Hollis
1984 Bedrooms ... Nancy
1982 Молодість, лікарня, любов / Young Doctors in Love ... New Intern, у титрах не вказана
1982 Паразит / Parasite ... Patricia Welles
1981 Вибір / Choices ... Corri

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2007
Номінації: Кращий акторський склад («Боббі»)

Премія каналу «MTV», 2004 рік
Номінації: Кращий лиходій («Ангели Чарлі 2: Тільки вперед»)

Золота малина, 2004 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль другого плану («Ангели Чарлі 2: Тільки вперед»)

Золота малина, 2001 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Два життя»)

Премія каналу «MTV», 1998 рік
Номінації: Краща бійка («Солдат Джейн»);

Золота малина, 1998 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль («Солдат Джейн»)

Золотий глобус, 1997 рік
Номінації: Краща акторка міні-серіалу або фільму на ТБ («Якби ці стіни могли говорити»)

Золота малина, 1997 рік
Переможець: Найгірша жіноча роль («Присяжна»)

Премія каналу «MTV», 1996 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Червона літера»)

Золота малина, 1996 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Червона літера»)

Премія каналу «MTV», 1995 рік
Номінації: Найбажаніша жінка («Викриття»); Кращий лиходій («Викриття»)

Премія каналу «MTV», 1994 рік
Переможець: Кращий поцілунок («Непристойна пропозиція»)
Номінації: Найбажаніша жінка («Непристойна пропозиція»); Краща жіноча роль («Непристойна пропозиція»)

Золота малина, 1994 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Непристойна пропозиція»)

Премія каналу «MTV», 1993 рік
Номінації: Краща жіноча роль («Декілька хороших хлопців»)

Золота малина, 1992 рік
Номінації: Найгірша жіноча роль («Дружина м'ясника»)

Золотий глобус, 1991 рік
Номінації: Краща жіноча роль (комедія або мюзикл) («Привид»)
7316
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дівчата
Майстри сексу
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.