,
11.22.63
Величне століття. Роксолана
Якось у казці
Загрузка...

Алісса Мілано

Алісса Мілано Алісса Мілано Алісса Мілано Алісса Мілано Алісса Мілано Алісса Мілано Алісса Мілано Алісса Мілано Алісса Мілано
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Alyssa Milano
Зріст: 1.57 м
Дата народження: 19 грудня 1972 | стрілець
Місце народження: Бруклин, Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, драма, трилер
Чоловік: Сінджан Тейт (розлучення); Девід Багліарі ... одна дитина

Біографія:

Алісса Мілано (Alyssa Jayne Milano) народилася в грудні 1972 року в Брукліні, у американо-італійській сім'ї - дизайнера і модельєра Лін, і музичного редактора Томаса М.Мілано. В дитинстві юній Аліссі подобалось малювати та грати на піаніно - вона була трохи замкнутою, але дуже артистичною дівчинкою. Коли народився її молодший брат Корі, Алісса влаштовувала цілі вистави і розповідала малюкові казки власного написання.

Мама часто проводила покази своїх колекцій в клубах, а в якості моделей виступали танцюристи. Одного разу один з них вмовив відвести Аллісу на кастинг мюзиклу «Енні». Так дівчинка отримала свою першу роль - сироти Джулі.

Коли Алісса Мілано виповнилося одинадцять років, вона вперше з'явилася на телеекрані в серіалі «Хто тут бос?». Після успішного дебюту починаюча актриса разом з батьком переїхала до Голлівуду. Мама навідріз відмовилася їхати, заявивши, що не покине дім заради миттєвого шоу.

У 1985 році Алісса Мілано отримала роль дочки героя Арнольда Шварценеґґера у бойовику «Коммандо». Через кілька років фільм показали в Японії в якості промоакції четвертого музичного альбому Алісси Мілано.

Наприкінці 80-х років актриса стала неймовірно популярною серед юних глядачів і знялася в декількох телевізійних серіалах. Вона хотіла на якийсь час піти з кінобізнесу, щоб отримати гарну освіту, але щільний знімальний графік і контракти не давали Аліссі такої можливості.

У 1992 році закінчився показ серіалу «Хто тут бос?», і Алісса змогла, за її власними словами, зітхнути вільно і рухатися далі. Своє амплуа милої, чарівної дівчинки вона вщент розбила, з'явившись у відвертих сценах в картинах «Жертва кохання: Повість про острів Лоліти», «Свічки в темряві», «Обійми вампіра» і «Смертельні гріхи».

Незабаром Алісса Мілано повернулася на телевізійний екран: Аарон Спеллінг запросив її в свій серіал «Мелроуз Плейс».

У 1998 році Алісса Мілано була визнана однією з найпопулярніших актрис мильних опер Голлівуду, за участь у серіалі «Всі жінки відьми».

Вона брала участь у зйомках фільмів «Не заміжня, з батьками», «Час сутінків», «Мене звуть Ерл» та інших. Але жодна з цих ролей не принесла Аліссі Мілано такої слави, як роль Фібі в гучному серіалі «Всі жінки відьми» про магічних сестер Холлівелл.

У березні 2009 року Алісса Мілано озвучила персонажа у відеогрі «Ghostbusters». Актриса також представила книгу «Safe At Home: Confessions of a Baseball Fanatic», присвячену її головній пристрасті - бейсболу.

У 2010 році акторка знялася в романтичній комедії «Хлопець моєї дівчини» та зіграла роль Ребекки Томас в ситкомі «Романтика під питанням». Її героїня - розлучена, самотня мама, яка не ходила на побачення з тих часів, «як Білл Клінтон був президентом». У травні 2010 року знімальний процес був припинений через низькі рейтинги серіалу.

У 2011 році Алісса з'явилася в комедії «Безшлюбний тиждень» поряд з Овеном Вілсоном, Дженной Фішер і Христиною Епплгейт. Вона також виконала головну роль у власному продюсерському проекті «Воскресіння у Тіффані».

У 1999 році Алісса Мілано вийшла заміж за фронтмена групи Remy Zero Сінджана Тейта, але не минуло й року, як пара розлучилася. Протягом десяти років актриса шукала щастя в обіймах Джастіна Тімберлейка, Фреда Дарста і Брайана Краузе, поки в серпні 2009 року не вийшла заміж за голлівудського агента Девіда Багліарі. 31 серпня 2011 року Алісса Мілано народила первістка. Подружжя назвали сина Міло Томас Багліарі. Крім кінематографа в житті Аліси Мілано важливу роль відіграє музика. На її рахунку чотири студійні альбоми, записаних в Японії.

Фільмографія:

2013 - ... Коханки / Mistresses (серіал) ... Savannah 'Savi' Davis
2011 Старий Новий рік / New Year's Eve ... Nurse Mindy - Hospital Story
2011 - 2012 Краща охорона / Breaking In (серіал) ... Amy Osborn
2011 Безшлюбний тиждень / Hall Pass ... Mandy
2010 Крихітка з Беверлі- Хіллз 2 / Beverly Hills Chihuahua 2 (відео) ... Biminy
2010 Воскресіння у Тіффані / Sundays at Tiffany's (ТБ) ... Jane Claremont
2010 Хлопець моєї дівчини / My Girlfriend's Boyfriend ... Jesse Young
2010 - 2011 Романтика під питанням / Romantically Challenged (серіал) ... Rebecca Thomas
2010 - ... Шибайголова Кік Бутовський / Kick Buttowski: Suburban Daredevil (серіал) ... Scarlett Rosetti
2010 Alyssa Milano's Evolution: Jersey Shore (відео, короткометражний) ... Alyssa
2009 The Uncler (відео, короткометражний) ... Lady Liberty
2009 - ... Касл / Castle (серіал) ... Kyra Blaine
2008 Крута Пет / Wisegal (ТБ) ... Patty Montanari
2008 Single with Parents (ТБ) ... Louisa
2007 Reinventing the Wheelers (ТБ) ... Annie Stevens
2007 Година сутінків / The Blue Hour ... Allegra
2007 Патологія / Pathology ... Gwen Williamson
2007 - ... В курсі останніх подій з Челсі / Chelsea Lately (серіал) ... Savannah Davis in 'Mistresses'
2005 Blink 182: Greatest Hits (відео, короткометражний) ... Josie
2005 - 2009 Мене звуть Ерл / My Name Is Earl (серіал) ... Billie Cunningham
2003 Діккі Робертс: Зіркова дитина / Dickie Roberts: Former Child Star ... Cyndi
2002 Поцілунок наречену / Kiss the Bride ... Amy Kayne
2001 Мисливці за алмазами / The Diamond Hunters (міні-серіал) ... Tracey Van der Byl
2000 Кіт у мішку / Buying the Cow ... Amy
2001 Леді та Волоцюга: Пригоди Пірата / Lady and the Tramp II: Scamp (відео) ... Angel (speaking)
1998 - 2006 Всі жінки відьми / Charmed (серіал) ... Phoebe Halliwell
1998 - 1999 Острів фантазій / Fantasy Island (серіал) ... Gina Williams
1998 Золота лихоманка / Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure (ТБ) ... Frances Ella 'Fizzy' Fitz
1997 Басейн Х'юго / Hugo Pool ... Hugo Dugay
1997 Кривава утопія / Below Utopia ... Susanne
1996 Джиммі Зіп / Jimmy Zip (короткометражний) ... Katie
1996 Вперед, на Аляску / To Brave Alaska ( ТБ) ... Denise Harris
1996 - 2002 Спін-Сіті / Spin City (серіал) ... Meg
1996 Страх / Fear ... Margo Masse
1996 Ворог суспільства №1 / Public Enemies (відео) ... Amaryllis
1995 Блиск слави / Glory Daze ... Chelsea
1995 Отруйний плющ 2: Лілі / Poison Ivy II ... Lily Leonetti
1995 Смертельні гріхи / Deadly Sins ... Cristina
1995 - 2002 За межею можливого / The Outer Limits (серіал) ... Hannah Valesic
1995 Сурогатна мати / The Surrogate (ТБ) ... Amy Winslow
1995 Обійми вампіра / Embrace of the Vampire ... Charlotte
1994 Подвійний дракон / Double Dragon ... Marian Delario
1994 Зізнання жіночому товариству / Confessions of a Sorority Girl (ТБ) ... Rita Summers
1993 Вдома у Веббер / At Home with the Webbers (ТБ) ... Fan
1993 Свічки в темряві / Candles in the Dark (ТБ) ... Sylvia Velliste
1993 Конфлікт інтересів / Conflict of Interest ... Eve
1993 Жертва кохання: Повість про острів Лоліти / Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (ТБ) ... Amy Fisher
1992 - 1999 Мелроуз Плейс / Melrose Place (серіал) ... Jennifer Mancini
1991 День у Місті Ангелів / Where the Day Takes You ... Kimmy
1991 Молодша сестра / Little Sister ... Diana
1990 The American Film Institute Presents: TV or Not TV? (ТБ) ... Sarah
1989 Живі ляльки / Living Dolls (серіал) ... Samantha Micelli
1989 Зона швидкості / Speed ​​Zone ... Lurleen
1988 Танці до світанку / Dance ' Til Dawn (ТБ) ... Shelley Sheridan
1988 Інтенсивний курс / Crash Course (ТБ) ... Vanessa Crawford
1986 - 1990 Рожева серія / Série rose (серіал) ... Laura
1986 - 1989 The New Hollywood Squares (серіал) ... Guest Appearance
1986 Кентервільський привид / The Canterville Ghost (ТБ) ... Jennifer Canterville
1985 - 1988 Джем / Jem (серіал) ... Jessica Sharp
1985 Коммандо / Commando ... Jenny Matrix
1984 - 1992 Хто тут Бос? / Who's the Boss? (серіал) ... Samantha Micelli
1984 Досить стар / Old Enough ... Diane

Нагороди та премії:

Teen Choice Awards, 2006
Номінація: Краща актриса на ТБ «Всі жінки відьми»

Blimp Award, 2005
Номінація: Краща актриса на ТБ «Всі жінки відьми»

Blimp Award, 1990
Переможець: Краща актриса на ТБ «Хто тут бос?»

Nickelodeon Kids 'Choice Awards, 1989
Переможець: Краща актриса на ТБ «Хто тут бос?»

Nickelodeon Kids 'Choice Awards, 1989
Переможець: Краща актриса на ТБ «Хто тут бос?»
4403
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Гострі козирки
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.