,
Царство
Пригоди Джекі Чана
Південний Парк
Загрузка...

Еміль Хірш

Еміль Хірш Еміль Хірш Еміль Хірш Еміль Хірш Еміль Хірш Еміль Хірш Еміль Хірш
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім’я (лат.): Emile Hirsch
Зріст: 1.70 м
Дата народження: 13 березня 1985 | риби
Місце народження: Палмз, Каліфорнія, США
Жанри: Драма, комедія, трилер

Біографія:

Еміль Хірш народився в Каліфорнії 13 березня 1985 в сім'ї промислового консультанта та художниці. Після розлучення своїх батьків він дуже часто переїжджав від батька до матері, з Лос-Анджелеса в Санта-Фе (штат Нью-Мексико), живучи таким чином з батьками по черзі. Саме в таких переїздах і пройшло дитинство Еміля. Не дивлячись на сімейні негаразди, хлопчик не був обділений увагою та любов'ю, і ріс досить обдарованою, талановитою і всебічно розвиненою дитиною.

Свою акторську кар'єру Еміль Хірш почав у віці восьми років і спочатку знімався в різних серіалах і телешоу, таких як «Сабріна - маленька відьма», «Клан» і «Поліція Нью-Йорка». Незабаром талант актора був помічений Бредфордом Мейемом, який запросив перспективного і дуже юного актора знятися в фільмі жахів «Гаргантюа». Так відбувся його кінодебют. Далі у фільмографії Еміля Хірша було ще кілька малопомітних ролей в низькобюджетних телевізійних картинах.

Перший успіх приходить до актора після виходу фільму «Небезпечні ігри» в якому Еміль Хірш чудово справляється з роллю учня в католицькій школі 70-х років. Але справжньою зіркою актора зробила кримінальна драма, що вийшла в 2005 році під назвою «Альфа Дог», в якій також знялися зіркові Брюс Вілліс, Шерон Стоун, Джастін Тімберлейк, Аманда Сейфрід і Олівія Вайлд. Сам Еміль виконав одну з головних ролей у фільмі і чудово впоравшись з роллю дрібного, але дуже жорстокого наркоторгівця Джо Трулава, ставши справжнім улюбленцем багатьох кінокритиків, які зовсім не скупилися на компліменти в бік актора.

Закріпити успіх Емілю Хіршу вдається завдяки трилеру «Повітря, яким я дихаю» з Бренданом Фрейзером і пригодницької драмі «Тепер я йду у дику далечінь», в якій також знялися Крістен Стюарт і Вінс Вон.

У 2011 році досить успішною роботою у фільмографії Еміля Хірша, стала картина «Кілер Джо», головну роль в якій виконав Меттью МакКонахі. Окремо варто виділити також кримінальну драму «Дикуни», яка провела провальну кампанію в кінопрокаті, але досить добре була сприйнята глядачами завдяки зірковому складу акторів: Сальма Хайєк, Блейк Лайвлі, Джон Траволта і Бенісіо Дель Торо.

Особисте життя Еміль Хірш безтурботно проходить у сонячній Каліфорнії. Крім роботи у кіно актор знімається в якості фотомоделі для багатьох відомих журналів, пише вірші і займається екстремальним катанням на скейтборді. Варто відзначити, що в 2007 році Еміль, в престижній номінації «актор року», був у трійці кращих разом з такими знаменитостями, як Дензел Вашингтон і Бред Пітт. На особистому фронті актор користується величезною популярністю. Еміль зустрічався з багатьма дівчатами, які дивилися на Хірша закоханими очима і були готові піти за ним на край світу, але актор досі воліє залишатися холостяком в якого на першому плані кар'єра.

27 жовтня 2013 у Флориді у Еміля народився син Валор від колишньої дівчини.

Фільмографія:

Північне сонце / Midnight Sun
Безіменний байопік про Джона Белуші / Untitled John Belushi Project ... John Belushi
2015 Десять тисяч святих / Ten Thousand Saints ... Johnny
2013 Бонні і Клайд / Bonnie and Clyde (міні-серіал) ... Clyde Barrow
2013 Врятований / Lone Survivor ... Danny Dietz
2013 Володар розмітки / Prince Avalanche ... Lance
2012 Життя в мотелі / The Motel Life ... Frank Lee
2012 Народжений двічі / Venuto al mondo ... Diego
2012 Дикуни / Savages ... Spin
2011 Фантом / The Darkest Hour ... Шон
2011 Кілер Джо / Killer Joe ... Chris Smith
2009 Штурмуючи Вудсток / Taking Woodstock ... Billy
2008 Мілк / Milk ... Cleve Jones
2008 Спіді Гонщик: Чудовий світ гонок - дивовижна родина гонщика / Speed ​​Racer: Wonderful World of Racing - The Amazing Racer Family (відео, короткометражний) ... Speed ​​Racer
2008 Спіді Гонщик / Speed ​​Racer ... Speed
2007 Тепер я йду у дику далечінь / Into the Wild ... Chris McCandless
2007 Повітря, яким я дихаю / The Air I Breathe ... Tony
2005 Альфа Дог / Alpha Dog ... Johnny Truelove
2005 Королі Догтауна / Lords of Dogtown ... Jay
2004 Вигадані герої / Imaginary Heroes ... Tim Travis
2004 Сусідка / The Girl Next Door ... Matthew Kidman
2003 - ... В даний час з Біллом Мейером / Real Time with Bill Maher (серіал)
2003 Мамин синок / The Mudge Boy ... Duncan Mudge
2002 Імператорський клуб / The Emperor's Club ... Sedgewick Bell
2002 Небезпечні ігри / The Dangerous Lives of Altar Boys ... Francis Doyle
2001 Неприборкана Айріс / Wild Iris (ТБ) ... Lonnie Bravard
1998 Гудіні / Houdini (ТБ) ... Young Houdini
1998 - 1999 Двоє в своєму роді / Two of a Kind (серіал) ... Jeremy
1998 Гаргантюа / Gargantua (ТБ) ... Brandon Ellway
1997 - 1998 Гравці / Players (серіал) ... Adam Paprelli
1996 - 2000 Завтра настане сьогодні / Early Edition (серіал) ... Lance Foster
1996 - 2003 Сабріна - маленька відьма / Sabrina, the Teenage Witch (серіал) ... Darryl
1996 - 2000 Профайлер / Profiler (серіал) ... Bryce Banks
1996 - 2000 Удавальник / The Pretender (серіал) ... Bryce Banks
1996 - 1999 Земля обітована / Promised Land (серіал) ... Walter Elliott
1996 Клан вампірів / Kindred: The Embraced (серіал) ... Dying Boy
1996 - 2001 Третя планета від Сонця / 3rd Rock from the Sun (серіал) ... Punk
1994 - 2009 Швидка допомога / ER (серіал) ... Chad Kottmeier
1993 - 2005 Поліція Нью -Йорка / NYPD Blue (серіал) ... Marcello Parisi

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2009 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Мілк»)

Премія Гільдії акторів, 2008 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Тепер я йду у дику далечінь»); Краща чоловіча роль («Тепер я йду у дику далечінь»)

Премія каналу «MTV», 2005 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Сусідка»)
1511
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Безсоромні
Секс і Каліфорнія
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.