,
І мертві підуть
Секс і Каліфорнія
Брати по зброї
Загрузка...

Саймон Пегг

Саймон Пегг Саймон Пегг Саймон Пегг Саймон Пегг Саймон Пегг Саймон Пегг Саймон Пегг Саймон Пегг Саймон Пегг
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, сценарист, продюсер, режисер
Ім’я (лат.): Simon Pegg
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 14 лютого 1970 | водолій
Місце народження: Брокворт, Глостершир, Англія, Велика Британія
Жанри: Комедія, мультфільм, короткометражка
Дружина: Морін МакКенн ... одна дитина

Біографія:

Саймон Пегг народився 14 лютого 1970 року в англійському місті Глостер, в сім'ї Джона Генрі Бекінгема - джазового музиканта і Джилліан Розмарі - державного службовця. У 1977 році батьки Саймона розлучилися, а через деякий час його мати знову вийшла заміж, взявши прізвище Пегг. З дитинсва Саймон захоплювався музикою, і у 16-річному віці він вже грав на барабанах у рок-групі під назвою «Третя нога Бога».

У 1991 році Саймон Пегг закінчив Брістольський університет, в якому вивчав драму, в ступені бакалавра. У 1993 році Саймон переїхав до Лондона і почав свою кар'єру артиста в якості учасника Stand-Up комедії. Після кількох провалів, він вирішив перейти на телебачення.

З 1998 по 2004 рік Пегг регулярно з'являвся в програмі The 99p Challenge на радіостанції BBC Radio 4. У 1999 році Саймон разом з кращим другом Ніком Фростом та іншими британськими коміками створили ситком «Spaced», який здобув успіх. Пегг був номінований як кращий новий комік на British Comedy Award.

У 2001 році Саймон Пегг познайомився з режисером Едгаром Райтом і разом вони створили ідею трилогії «Кров і морозиво», фільмів, що пародіюють популярні жанри кіно.

У 2002 році Саймон Пегг надійшла пропозиція зіграти у фільмі Ніла Маршалла «Пси - воїни», але він відмовився через обіцянку, яку він дав Едгару Райту, що вперше у фільмі жахів він з'явиться у нього.

У квітні 2004 року вийшов перший фільм трилогії - «Зомбі на ім'я Шон», сценарій до якого написали Пегг і Райт. Фільм пародіював багато популярних зомбі-трилерів. Режисером став Едгар Райт, а в головних ролях знялися Саймон Пегг і Нік Фрост.

У 2006 році Саймон Пегг отримав невелику роль у фільмі «Місія нездійсненна 3». Джей Джей Абрамс, режисер картини, зізнався йому, що є великим шанувальником фільму «Зомбі на ім'я Шон».

У 2006 році Саймон знімається разом з Девідом Швіммером в кримінальній комедії «Повний облом» та бере участь в озвучці мультфільму «Звільніть Джиммі», яка стає його першою роботою з озвучення анімаційних стрічок.

У лютому 2007 року вийшов другий фільм трилогії «Кров і морозиво» - «Крутий фараон», чорна британська комедія, що обігрує стереотипи бойовиків і фільмів про поліцейських. Режисером також був Райт, а головні ролі виконали Пегг і Фрост.

У 2007 році Саймон знімається в британських фільмах «На добраніч» і «Біжи, товстун, біжи», а на наступний рік виходить голлівудська комедія з Джеффом Бріджесом, Кірстен Данст, Джилліан Андерсон і Меган Фокс «Як втратити друзів і змусити всіх тебе ненавидіти», в якій Саймон Пегг виконав головну роль - невдалого журналіста Сідні Янга.

У 2009 році Саймон Пегг з'являється в рімейку серіалу «Зоряний шлях» в ролі Монтгомері Скотта, а також бере участь в озвучуванні персонажа мультфільму «Льодовиковий період 3» - Бака.

У 2012 році Пегг, Фрост і Райт зняли фільм «Кінець світу», який став завершенням трилогія «Кров і морозиво». Саймон чудово зіграв колишнього наркозалежного Ґері Кінґа, який вирішив зібрати своїх друзів для грандіозного алкомарафону по барах міста.

У 2005 році, 23 липня Саймон Пегг одружився на Морін МакКенн. Весілля відбулося в Шотландії у місті Глазго, свідком нареченого став його кращий друг і колега по роботі - Нік Фрост. 6 липня 2009 року у Саймона і Морін народилася дочка - Матільда.

Фільмографія:

Будь чоловіком Man Up ... Jack
2015 Місія неможлива 5 / Mission: Impossible 5 ... Benji Dunn, чутки
2014 Все як ти захочеш / Absolutely Anything ... Neil Clarke
2014 Убий мене тричі / Kill Me Three Times
2014 Сімейка монстрів / The Boxtrolls
2014 Гектор і пошуки щастя / Hector and the Search for Happiness ... Hector
2013 - ... Місто гангстерів / Mob City (серіал) ... Hecky Nash
2013 Стартрек: Відплата / Star Trek Into Darkness ... Scotty
2012 Місце на мітлі / Room on the Broom (ТВ, короткометражний)
2013 Кінець Світу / The World's End ... Gary King
2012 Спекулянт квитками на Олімпійські ігри / The Olympic Ticket Scalper (короткометражний) ... Simon Пег
2012 Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф / Ice Age: Continental Drift ... Buck
2011 Неймовірний страх перед всім / A Fantastic Fear of Everything ... Jack
2011 Загибель і повернення Супермена / The Death and Return of Superman (короткометражний) ... John Landis
2010 Хроніки Нарнії: Підкорювач Світанку / The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ... Reepicheep
2010 Скрат і континентальний злам / Scrat's Continental Crack -Up (відео, короткометражний) ... Buck
2011 Пригоди Тінтіна: Таємниця єдинорога / The Adventures of Tintin ... Thompson
2011 Зоряні війни Саймона Пегга і Ніка Фроста / Simon Pegg and Nick Frost's Star Wars (короткометражний) ... 3po
2011 Прибулець Павло / Paul ... Graeme Willy
2011 Місія неможлива 4: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost Protocol ... Benji Dunn
2010 Руки-ноги за любов / Burke and Hare ... William Burke
2009 Льодовиковий період 3: Ера динозаврів / Ice Age: Dawn of the Dinosaurs ... Buck
2009 Зоряний шлях / Star Trek ... Scotty
2008 Як втратити друзів і змусити всіх тебе ненавидіти / How to Lose Friends & Alienate People ... Sidney Young
2008 - ... Зоряні війни: Війни клонів / Star Wars: The Clone Wars (серіал) ... Dengar
2007 Біжи, товстун, біжи / Run Fatboy Run ... Dennis
2007 Грайндхаус / Grindhouse ... Bearded Cannibal
2007 Крутий фараон / Hot Fuzz ... Nicholas Angel
2006 - ... Основи студентського гумору / CollegeHumor Originals (серіал) ... 3PO
2006 Повний облом / Big Nothing ... Gus
2006 Місія нездійсненна 3 / Mission: Impossible III ... Benji Dunn
2006 Звільніть Джиммі / Slipp Jimmy fri ... Odd
2005 Добраніч / The Good Night ... Paul
2005 Алан Партрідж представляє: Вершки британської комедії / Alan Partridge Presents: The Cream of British Comedy (відео) ... Jonathan Pearce
2005 Земля мертвих / Land of the Dead ... Photo Booth Zombie
2005 Ліга джентльменів: Апокаліпсис / The League of Gentlemen's Apocalypse ... Peter Cow
2005 - ... Доктор Хто / Doctor Who (серіал) ... The Editor
2005 Людина-паучнік / Spider - Plant Man (ТВ, короткометражний) ... Reporter
2005 Розрядка сміхом: Ніч червоної носа / Comic Relief : Red Nose Night Live 05 (ТБ) ... Jonathan Pearce
2005 - ... Робоцип / Robot Chicken (серіал) ... Blue Meanie Captain
2004 Людина, який хотів бути Шоном / The Man Who Would Be Shaun (відео, короткометражний) ... Michael
2004 Веселий Піт / Funky Pete (відео, короткометражний) ... Shaun
2004 Зомбі на ім'я Шон / Shaun of the Dead ... Shaun
2004 Секс і брехня / Sex & Lies (ТБ) ... Radio DJ
2004 Небезпека! 50.000 Зомбі! / Danger! 50,000 Zombies! (короткометражний) ... Zombie Hunter
2003 Остання вимога / Final Demand (ТБ) ... Colin Taylor
2003 Розрядка сміхом 2003: Велика зачіска / Comic Relief 2003: The Big Hair Do (ТБ) ... Freddie Starr (Blankety Blank sketch)
2002 - ... Останній дзвінок з Карсоном Дейлі / Last Call with Carson Daly (серіал)
2002 - 2005 Абсурдна природознавство / Look Around You (серіал) ... Handsome Man
2002 Цілодобові тусовщики / 24 Hour Party People ... Journalist
2001 Будинок страху доктора Жахливого / Dr. Terrible's House of Horrible (серіал) ... Angus
2001 - 2002 Лінда Грін / Linda Green (серіал) ... Jay
2001 Брати по зброї / Band of Brothers (міні-серіал) ... 1st Sgt. William Evans
2001 Наглядач / The Parole Officer ... Deflated Husband
2001 День розплати / The Reckoning ... Gaoler
2000 - 2004 Книжковий магазин Блека / Black Books (серіал) ... Evan
2000 - 2001 Детектив і привид / Randall & Hopkirk (Deceased) (серіал) ... Justin Pope
1999 Готель Парадізо / Guest House Paradiso ... Mr Nice
1999 Історії підземки / Tube Tales ( ТБ) ... Clerk
1999 Хіппі / Hippies (серіал) ... Ray Purbbs
1999 - 2001 Довбанути / Spaced (серіал) ... Tim Bisley
1998 - 2002 Велика метушня / Big Train (серіал) ... Various Roles
1997 - 2002 Я - Алан Партрідж / I'm Alan Partridge (серіал) ... Steve Bennett
1997 Ми знаємо, де ти живеш / We Know Where You Live (серіал) ... Various Characters
1997 - 2001 задній отвір / Brass Eye (міні-серіал) ... Gerard Chote
1996 Психіатрична лікарня / Asylum (серіал) ... Simon
1995 - 1998 Віра в майбутнє / Faith in the Future (серіал) ... Jools
3287
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вейворд Пайнс
Чорний список
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.