,
Декстер
Доктор Хаус
Надприродне
Загрузка...

Олександр Ільїн мол.

Олександр Ільїн мол. Олександр Ільїн мол. Олександр Ільїн мол. Олександр Ільїн мол.
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім'я (лат.): Alexander Ilyin
Дата народження: 22 листопада 1983 | скорпіон
Місце народження: Москва, СРСР (Росія)
Жанри: Драма, мелодрама, військовий

Біографія:

Ільїн Олександр Олександрович (молодший) народився в Москві 22 листопада 1983 року в родині популярного актора Олександра Адольфовича Ільїна - молодший син.
За гороскопом Скорпіон. З дитинства був «занурений» в усі принади акторського життя. Ріс активним, товариським, розвиненим хлопцем.

Представник династії Ільїних.
Відомі бабуся з дідусем Олександра - актори Адольф Ільїн (бравий майор з фільму "Женя, Женечка і Катюша") та Неллі Гуцол (Ільїна-Гуцол) (також знімалася у фільмі "Женя, Женечка і Катюша").
Дядько - популярний актор Володимир Ільїн.
Старші брати - Ілля Ільїн і Олексій Ільїн.

Успішно закінчив ВТУ імені Щепкіна.

Зніматися в кіно почав рано. Своїм акторським дебютом вважає невелику роль в першому вітчизняному серіалі «Дрібниці життя». Пізніше була більша роль Жені Смирнова в молодіжному серіалі «Прості істини».
У 2003 році актор знявся у серіалі «Курсанти». У 2006 - одразу у кількох фільмах: у серіалі «Острог. Справа Федора Сеченова »зіграв роль Івана Степанова, а в скандальному фільмі« Зображуючи жертву »роль Сєви.
Плідним для Олександра Ільїна (молодшого) став 2007 рік, коли він знявся відразу в трьох повномасштабних кінострічках: «Дике поле», у військовому фільмі «Ні кроку назад» (роль Семена Єфімова) та його продовження «Сильніше вогню».
У 2008 році молодий актор зіграв роль Федька Басманова в історичному фільмі «Цар», його партнером по майданчику був знаменитий Олег Янковський.

У 2010 році на екрани вийшов молодіжний серіал «Інтерни», в якому Олександр Ільїн (молодший) зіграв роль Семена Лобанова, простого хлопця, який прийшов у медицину «просто так».

Олександр Ільїн (молодший) відрізняється здатністю швидко перевтілюватися, якщо це необхідно для ролі. До кожного сценарієм підходить вдумливо і серйозно. На прикладі свого батька і діда вчиться працювати, віддаючи всього себе. Любить характерні ролі, де є можливість проявити індивідуальність.

Живе з батьками. Не одружений.

Фільмографія:

2015 Хороший поганий день / Хороший плохой день
2013 Майор поліції / Майор полиции (серіал)
2013 Друзі друзів / Друзья друзей
2012 Вірю / Верю (серіал) ... Микола
2011 Забутий / Забытый (міні-серіал) ... Ілля Ропня
2010 Шериф (серіал) ... Кирило Яценко
2010 Суперменеджер, або Мотика долі / Суперменеджер, или Мотыга судьбы ... Манагер
2010 - ... Інтерни / Интерны (серіал) ... Семен Лобанов
2009 Відкурличуть журавлі / Откричат журавли (серіал)
2009 Охоронець 2 / Телохранитель 2 (серіал) ... скінхед Фрол
2009 Коротке замикання / Короткое замыкание ... моряк (новела «Поцілунок креветки»)
2009 Цар / Царь ... Федько Басманов
2008 Дике поле / Дикое поле
2007 Ні кроку назад! / Ни шагу назад! ... Семен Єфімов
2007 Сильніше вогню / Сильнее огня (міні-серіал) ... Семен Єфімов
2007 Жорстокість / Жестокость ... Кирило
2006 Острог. Справа Федора Сеченова / Острог. Дело Федора Сеченова (серіал) ... Степанов Іван
2006 Зображаючи жертву / Изображая жертву ... Сева
2004 - ... Курсанти / Курсанты (серіал)
1999 - 2003 Прості істини / Простые истины (серіал) ... Женя Смірнов
1997 Шизофренія / Шизофрения
1992 - 1995 Дрібниці життя / Мелочи жизни (серіал)
8430
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Картковий будинок
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.