,
Аладдін
Коломбо
Стародавні
Загрузка...

Ебігейл Бреслін

Ебігейл Бреслін Ебігейл Бреслін Ебігейл Бреслін Ебігейл Бреслін Ебігейл Бреслін Ебігейл Бреслін Ебігейл Бреслін Ебігейл Бреслін
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Abigail Breslin
Зріст: 1.54 м
Дата народження: 14 квітня 1996 | овен
Місце народження: Нью-Йорк, США
Жанри: Драма, комедія, трилер

Біографія:

Американська актриса Ебігейл Кетлін Бреслін народилася в Нью-Йорку 14 квітня 1996 року. Її батько Майкл - програміст і консультант в області телекомунікацій. Мати Кім - домогосподарка. Ебігейл - наймолодша в сім'ї, у неї є два брати, Райан і Спенсер.

Всі діти подружжя Бреслін, змалечку стали акторами, завдяки старанням матері, великої шанувальниці серіалів і кінофільмів, яка була для них першим агентом. У три роки Ебігейл вже знімалася в рекламних роликах. А в шестирічному віці, у 2002 році, вона почала підкорення Голлівуду. Її дебютним фільмом став фантастичний трилер М. Найта Шьямалана «Знаки», де їй довелося зіграти роль дочки головного героя у виконанні Мела Гібсона.

Зоряне партнерство в першому ж кінопроекті мало хороші відгуки критиків, які відкрили перед дівчинкою широкі горизонти та поставили досить високу акторську планку. Вона з успіхом зіграла в ряді сімейних і романтичних комедій.

У 2004 році виходить фільм «Модна матуся», в якому Ебігейл і Спенсер Бреслін грають племінників героїні Кейт Хадсон. У тому ж році виходять комедії «Як стати принцесою - 2» і «Жив-був песик», в першій з яких Ебігейл з'являється в епізодичній ролі, а в другій - в одній з головних, дівчинки, яка живе в притулку і мріє про власну сім'ю. Так само в 2004 році виходить трилер Лоджа Х. Керріган «В руках Бога», про життя чоловіка, що втратив дочку, в якому Бреслін зіграла одну з головних ролей.

У 2005 році Бреслін з'являється в серіалах «Та, що Говорить із Привидами» і «Анатомія пристрасті», а у 2006 році стає по-справжньому знаменитою завдяки ролі «сірої мишки» Олів Хувер, яка мріє перемогти на конкурсі краси, в артхаусній картині «Маленька міс Щастя». Її роль, формально вважається другорядною, насправді центральна в сюжеті цієї тонкої і злободенної комедійної драми. Роль в картині «Маленька міс Щастя» принесла їй номінацію на «Оскар» як кращій актрисі другого плану.

У 2007 році вийшла досить касова романтична комедія Скотта Хікса «Смак життя» з Кетрін Зета-Джонс і Аароном Екхартом у головних ролях, в якій Бреслін виконала роль Зої, осиротілої племінниці Марти, героїні Кетрін Зети-Джонс.

У 2008 році вийшли три фільми за участю Бреслін: романтична комедія Адама Брукса «Так, можливо» з Райаном Ренолдсом, Кевіном Клайном Рейчел Вайс, Елізабет Бенкс і Айлою Фішер; пригодницька комедія «Острів Нім» з Джоді Фостер і Джерардом Батлером, а також детектив «Кіт Кіттредж: Загадка американської дівчинки», в якому Бреслін виконала головну роль.

У 2009 році вийшла драма Ніка Кассаветіса «Мій ангел-охоронець», в якій Ебігейл зіграла дівчинку, що подає до суду на своїх батьків за те, що ті хочуть зробити з неї донора для вмираючої від лейкемії старшої дочки. Також в 2009 році вийшов комедійний зомбі-трилер Рубена Фляйшер «Вітаємо у Зомбіленді», що оповідає про компанію людей, які намагаються вижити у страшному світі зомбі.

У 2010 році виходять наступні фільми за участю Ебігейл Бреслін: «Помста: Любовний роман», «Джен Джонс», а також мультфільми «Квантовий квест: Космічна одіссея» і «Дике стадо», в яких Бреслін озвучувала головних персонажів.

Ще дитиною, Ебігейл із задоволенням знімалася, але не ставилася серйозно до акторської професії, яка, до речі, принесла їй не один мільйон доларів. У коледжі вона мріяла стати ветеринаром. Однак, дорослішаючи, молода і перспективна актриса продовжує отримувати привабливі пропозиції від маститих режисерів і, на радість шанувальників, не припиняє активно грати в кіно.

Фільмографія:

2016 Дике стадо / The Wild Bunch ... озвучка
2014 Остання дівчина / Final Girl
2014 Меггі / Maggie ... Maggie
2014 Зла кров / Wicked Blood ... Hannah Lee Baker
2013 Шкільний проект / Perfect Sisters ... Sandra
2013 Гра Ендер / Ender's Game ... Valentine Wiggin
2013 Серпень: Графство Осейдж / August: Osage County ... Jean Fordham
2013 Виклик / The Call ... Casey Welson
2013 Лімб / Haunter ... Lisa
2012 Замбезія / Zambezia ... Zoe , озвучка
2011 Старий Новий рік / New Year's Eve ... Hailey - Mother & Daughter Story
2011 Ранго / Rango ... Priscilla , озвучка
2009 Квантовий квест: Космічна одіссея / Quantum Quest : A Cassini Space Odyssey ... Jeana
2010 Джен Джонс / Janie Jones ... Janie Jones
2009 Вітаємо у Зомбіленді / Zombieland ... Little Rock
2009 Rape: A Love Story ... Bethel Maguire
2009 Мій ангел -охоронець / My Sister's Keeper ... Andromeda 'Anna' Fitzgerald
2008 Кіт Кіттредж: Загадка американської дівчинки / Kit Kittredge: An American Girl ... Margaret Mildred 'Kit' Kittredge
2008 Острів Нім / Nim's Island ... Nim Rusoe
2008 Так, можливо ... / Definitely, Maybe ... Maya Hayes
2007 Смак життя / No Reservations ... Zoe
2006 Принци повітря / Air Buddies (відео) ... Rosebud
2006 Санта Клаус 3 / Santa Clause 3: The Escape Clause, The ... Trish
2006 Останній подарунок / Ultimate Gift, The ... Emily Rose
2006 Imaginary Friend ... Hally
2006 Маленька міс Щастя / Little Miss Sunshine ... Olive Hoover
2005 - 2009 Та, що Говорить із Привидами / Ghost Whisperer (серіал) ... Sarah Applewhite
2005 - 2009 Анатомія Грей / Grey's Anatomy (серіал)
2005 Сімейний план / Family Plan (ТБ) ... Nicole
2004 Жив-був песик / Chestnut : Hero of Central Park ... Ray
2004 У руках бога / Keane ... Kira Bedik
2004 Як стати принцесою 2 / Princess Diaries 2: Royal Engagement, The ... Parade Girl Carolina
2004 Модна мамуся / Raising Helen ... Sarah Davis
2003 - 2009 Морська поліція: Спецвідділ / Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service (серіал) ... Sandy Watson
2002 - 2004 Таксист / Hack (серіал) ... Kayla Adams
2002 - 2006 За що тебе люблю / What I Like About You (серіал) ... Josie
2002 Знаки / Signs ... Bo Hess
1999 - 2009 Закон і порядок. Спеціальний корпус / Law & Order : Special Victims Unit (серіал)

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2014
Номінації: Кращий акторський склад («Серпень: Графство Осейдж»)

Оскар, 2007
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Маленька міс Щастя»)

Премія каналу «MTV», 2007
Номінації: Прорив року («Маленька міс Щастя»)

Британська академія, 2007
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Маленька міс Щастя»)

Премія Гільдії акторів, 2007
Переможець: Кращий акторський склад («Маленька міс Щастя»)
Номінації: Краща жіноча роль другого плану («Маленька міс Щастя»)
2505
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Мерліна
Касл
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.