,
Царство
Вейворд Пайнс
Злі пташки
Загрузка...

Олівія Вільямс

Олівія Вільямс Олівія Вільямс Олівія Вільямс Олівія Вільямс Олівія Вільямс Олівія Вільямс Олівія Вільямс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Olivia Williams
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 26 липня 1968 | лев
Місце народження: Лондон, Англія, Велика Британія
Жанри: Драма, трилер, комедія
Чоловік: Рашан Стоун ... двоє дітей

Біографія:

Олівія Вільямс (Olivia Haigh Williams) народилася 26 липня 1968 в Лондоні, в сім'ї юристів. Після закінчення школи Олівія почала вивчати англійську літературу в кембріджському коледжі Ньюнхем, після якого вона стала освоювати драматичне мистецтво в Бристольскій театральній школі. Кілька наступних років вона провела в театрі Королівської шекспірівської трупи в Лондоні і у 1995-му році протягом чотирьох місяців гастролювала по США.

Першою помітною роллю Олівії Вільямс став персонаж Джейн Фейрфакс в британської телевізійній мелодрамі «Емма» за однойменним романом Джейн Остін.

Дебютним в кіно став для актриси 1997 рік - вона отримала роль у фантастичному бойовику «Листоноша», режисером, а також виконавцем головної ролі якого виступив Кевін Костнер. У тому ж році Олівія з'явилася і у військовій мелодрамі «Війна Гастона».

У 1998 році Вільямс зіграла одну з ключових ролей, вчительку Розмери Кросс, у комедійній драмі Веса Андерсона «Академія Рашмор».

1999-й рік приніс актрисі величезну популярність з виходом блокбастера «Шосте відчуття» з Брюсом Віллісом у головній ролі.

У 2000 році Олівія Вільямс разом з Антоніо Бандерасом зіграли головні ролі у детективному трилері «Тіло», який розповідає про неймовірну знахідку в Єрусалимі археологом Шарон Голдбан (Вільямс) скелета невідомої людини, розп'ятої на хресті. Окрім цієї роботи, в тому ж році Олівія зіграла і в британській комедії Девіда Кейна «Народжений романтиком».

У наступні роки найбільш помітними картинами з Вільямс стали фентезі «Пітер Пен», військова драма «Вбити короля», мелодрама «Освіта», трилер Романа Поланскі «Примара» і біографічна драма «Секс, наркотики і рок-н-рол». Одними з найбільш яскравих робіт актриси стали фільми «Ханна», «Анна Кареніна» і «Гайд-Парк на Гудзоні». Чималий успіх принесли їй і телесеріали «Довбануті» і «Ляльковий дім».

Серед останніх робіт акторки фантастичний трилер «Останні дні на Марсі» П.Дж. Хогана, бойовик Девіда Ейра «Саботаж» та озвучування пригодницької анімаційної стрічки «Джастін і лицарі доблесті».

В листопаді 2003 року Олівія вийшла заміж за американського актора і драматурга Рашана Стоуна. У сім'ї двоє дівчат - Есме Рубі (2004) і Роксана Мей (2007).

Фільмографія:

Будь чоловіком / Man Up
2015 Сьомий син / Seventh Son
2014 Altar ... Meg
2014 Magpie ... The Woman; короткометражка
2014 - ... Манхеттен / Manhattan (серіал) ... Liza Winter
2014 Зоряна карта / Maps to the Stars ... Christina Weiss
2014 Солоне полі бою / Salting the Battlefield (ТБ) ... Belinda Kay
2014 Саботаж / Sabotage ... Caroline
2013 Джастін і лицарі доблесті / Justin and the Knights of Valour ... Queen, озвучка
2013 The Guest ... Marguerite; короткометражка
2013 Останні дні на Марсі / The Last Days on Mars ... Kim Aldrich
2012 City Hall (ТБ) ... Dorothy
2012 Електричне кіно: Як себе вести / Electric Cinema: How to Behave ... Silent Era Woman 1; короткометражка
2012 Анна Кареніна / Anna Karenina ... Countess Vronsky
2012 Гайд-Парк на Гудзоні / Hyde Park on Hudson ... Eleanor
2012 Саме час / Now Is Good ... Mother
2012 - ... Плейхаус / Playhouse Presents (серіал) ... Dorothy
2011 Дикий Білл / Wild Bill ... Kelly
2011 Співробітник / Collaborator ... Emma Stiles
2011 - 2012 Пункт порятунку / Case Sensitive (серіал) ... Charlie Zailer
2011 Ханна / Hanna ... Rachel
2010 Тер'єри / Terriers (серіал) ... Miriam Foster
2009 Примара / The Ghost Writer ... Ruth Lang
2009 Секс, наркотики і рок-н-рол / Sex & Drugs & Rock & Roll ... Betty Dury
2009 - 2010 Ляльковий дім / Dollhouse (серіал) ... Adelle DeWitt
2008 Освіта / An Education ... Miss Stubbs
2008 Ламані лінії / Broken Lines ... Zoe
2008 Спогади невдахи / Flashbacks of a Fool ... Grace Scot
2008 Любовні невдачі Джейн Остін / Miss Austen Regrets (ТБ) ... Jane Austen
2007 Збиток / Damage (ТБ) ... Michelle Cahill
2006 BBC: Кракатау. Останні дні / Krakatoa: The Last Days (ТБ) ... Johanna Beijerinck
2005 Любов з обміну / Tara Road ... Ria
2005 Mockingbird ... Mother; короткометражка
2005 Хоробрик: Пернатий спецзагін / Valiant ... Victoria, озвучка
2004 Agatha Christie: A Life in Pictures (ТБ) ... Agatha Christie
2003 Пітер Пен / Peter Pan ... Mrs. Darling
2003 Вбити короля / To Kill a King ... Lady Anne Fairfax
2002 Глибина / Below ... Claire
2002 Серце моє / The Heart of Me ... Madeleine
2001 Втеча з «Єлисейських полів» / The Man from Elysian Fields ... Andrea
2001 Подарунок долі / Lucky Break ... Annabel Sweep / Lady Hamilton in Show
2000 Тіло / The Body ... Sharon Golban
2000 Народжений романтиком / Born Romantic ... Eleanor
2000 Мертві життя / Dead Babies ... Diana
2000 Чотири собаки у грі в покер / Four Dogs Playing Poker ... Audrey
2000 Ясон та Аргонавти / Jason and the Argonauts (ТБ) ... Hera
1999 - 2001 Довбанути / Spaced (серіал) ... Irate Cyclist
1999 Шосте почуття / The Sixth Sense ... Anna Crowe
1998 Академія Рашмор / Rushmore ... Rosemary Cross
1997 Листоноша / The Postman ... Abby
1997 Війна Гастона / Gaston's War ... Nicky
1996 Емма / Emma (ТБ) ... Jane Fairfax
1996 Beck (серіал) ... Karen Quinn
1994 - 2004 Друзі / Friends (серіал) ... Felicity
1987 - 2000 Ruth Rendell Mysteries (серіал) ... Jennifer Norris
1972 - 1992 Ван дер Валк / Van der Valk (серіал) ... Irene Kortman

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2010 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Освіта»)
2408
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Життя з Луї
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.