,
Надприродне
Царство
Секс і Каліфорнія
Загрузка...

Марія Берсенєва

Марія Берсенєва Марія Берсенєва Марія Берсенєва Марія Берсенєва
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Maria Berseneva
Зріст: 1.74 м
Дата народження: 30 травня 1981 | близнята
Місце народження: Москва, СРСР (Росія)
Жанри: Комедія, мелодрама, драма
Чоловік: Гурам Кофенлу (розлучення) ... одна дитина; Микола Берсенєв (розлучення)

Біографія:

Марія Берсенєва (Кофенлу) народилася і виросла в Москві. З ранніх років Маша росла справжньою пацанкою, грала с хлопцями в рухливі ігри, такі як: козаки-розбійники, хованки, біг наввипередки. Навіть, коли вона зламала ногу, не сиділа вдома, а бігала з загіпсованою ногою і милицями по двору, перелазила через паркан. Результат - двічі поламаний гіпс і здивування лікаря: «Ви що, їм цвяхи забиваєте?».

У 2002 році Марія закінчила ГІТІС. Але спочатку з акторською кар'єрою не склалося і їй довелося заробляти гроші в якості професійної моделі. Працюючи в агентствах «Point» та «М-Глобус», вона брала участь у модельних показах, фотозйомках, активно знімалася в рекламі. При цьому вона чудово розуміла, що робота моделі - це зовсім не її покликання. Повинен же представитися шанс довести свою акторську спроможність! І цей час настав.

Майже як і всі початківці, Марія розпочала свою акторську кар'єру з невеликих ролей. Найчастіше їй діставалися ролі стервозних розлучниць і інтриганок. Такою була і перша по-справжньому велика роль в серіалі «Дочки-матері». Вона зіграла роль провідній моделі Анни Зайцевої, дівчини гордої, ревнивої, з різкими перепадами настрою. Крім того, Марія Кофенлу запам'яталася глядачам за серіалами: «Петя Чудовий» (секретарка Ліда), «І все-таки я люблю ...» (повія Мері), «Чемпіон» (Ліда).

На кастинг серіалу «Маргоша» Маша прийшла зі своєю подругою, з якою вони разом знімалися у серіалі «Петя Чудовий». Вони обидві пробувалися на роль - Марго. На кастингу перемогла Марія, але їй поставили одну умову - перефарбуватися в блондинку. Але Марія, яка завжди вирізнялася сильним, непоступливим характером, навідріз відмовилася. І зуміла переконати всіх у своїй правоті ...

Дівоче прізвище Марії - Шипова. З її другим чоловіком - Миколою Берсенєвим вони були знайомі ще зі шкільних років. 14 серпня 2002 (коли Марія навчалася в ГІТІСі) вийшла заміж за Гурама Кофенлу, тоді ж вона народила сина Микиту. Розійшлася, коли дитині було півроку. 21 грудня 2007 вийшла заміж за Миколу Берсенєва (до офіційної реєстрації відносин вони практично п'ять років жили в цивільному шлюбі). У вересні 2009 року, через серіал «Маргоша» Марія та її чоловік Микола подали заяву на розірвання шлюбу. Розлучення відбулося 9 січня 2010 року.

Фільмографія:

2013 Бальзаківський вік, або Всі чоловіки сво ... 5 років тому (серіал)
2012 Без сліду (серіал)
2011 Не вкради! ... Світлана Иволгина, експерт з іконопису
2011 Бабло ... Яна
2009 - 2011 Маргоша (серіал) ... Маргоша
2009 - ... Нумо браття! (серіал) ... Маргоша
2008 Провінціалка (серіал) ... секретар
2008 Чемпіон (серіал) ... Ліда
2007 І все-таки я люблю ... (серіал) ... Мері
2007 Дочки-матері (серіал) ... Ганна Зайцева
2007 Троє зверху (серіал) ... епізод
2006 Привіт, ми ваш дах! ... бухгалтер
2006 - 2007 Хто в домі господар? (Серіал) ... епізод
2006 Петя Чудовий (серіал) ... Лідія, секретар Стрілецького
2006 Один у новорічну ніч ... епізод
2006 Лікарська таємниця (серіал) ... епізод
2005 Авантюристка (серіал) ... нова секретарка
2005 Бухта Філіпа (серіал) ... епізод
2004 Холостяки (серіал) ... Даша
6597
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Уламки щастя
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.