,
Дракони: Захисники Тупу
Якось у казці
Дівчата
Загрузка...

Микола Добринін

Микола Добринін Микола Добринін Микола Добринін Микола Добринін Микола Добринін Микола Добринін Микола Добринін
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, актор: дубляж
Ім'я (лат.): Nikolai Dobrynin
Дата народження: 17 серпня 1963 | лев
Місце народження: Таганрог, СРСР (Росія)
Жанри: Драма, мелодрама, бойовик
Дружина: Анна Терехова (розлучення)

Біографія:

Популярний актор театру і кіно Микола Добринін народився 17 серпня 1963 року в місті Таганрозі, у звичайній родині, його батько - міліціонер, мама - торговий працівник.

У дитинстві у Миколи було безліч захоплень: любив переодягатися, вів шкільну самодіяльність, займався бальними танцями, танцював, читав вірші, співав патріотичні пісні. На вибір майбутньої професії, вплинув старший брат Миколи Олександр, саме він і наполіг на тому, щоб Микола відправився до Москви і вступив до театрального. Брат для Миколи як другий батько. На даний момент Олександр Добринін є солістом Великого театру.

У 1985 році Микола закінчив навчання на акторському факультеті ГІТІСу (майстерня І. Судакової і Л. Князєвої) і відразу ж його прийняли в трупу московського театру "Сатирикон", керівником якого був Аркадій Райкін. Після цього актор був узятий на службу до Радянської Армії у військах ППО.

У 1989 році з «Сатирикону» Добринін пішов у театр Романа Віктюка. На театральній сцені популярність до актора прийшла після ролі у постановці Романа Віктюка "Служниці".

З початку 2005 року Микола Добринін працює в Санкт-Петербурзі в приватному театрі «Театральний центр на Коломенської». У 2004 році з-за величезної кількості пропозицій в кіно Миколі Добриніну довелося покинути театр, бо як не вийшло поєднувати роботу в театрі і зйомки. У цей час актор знявся в таких серіалах як: "Шахіст", "Амапола", "Життя - поле для полювання" та інших. А буквально через рік рік він був запрошений однокурсницею по ГІТІС на головну роль у виставу "Закоханий Мопассан» у новому театрі «Театральний центр на Коломенської». Незабаром актор взяв участь ще в одному спектаклі - "Піжама на шістьох", який був поставлений Семеном Співаком.

Дебютними ролями в кіно стали ролі у фільмах "Потрібні люди" (1986) та "Прощай, шпана замосковорецкая" (1987), але популярність до актора прийшла з виходом фільму «Все те, про що ми так довго мріяли» (1997) і серіалах «Ніна» (2001) і «Сімейні таємниці» (2001). З початку акторської кар'єри Микола знявся більш ніж в 80 серіалах та фільмах і є одним з найбільш затребуваних акторів.

Що стосується особистого життя Миколи, то він тричі був одружений. Вперше Добринін одружився в 17 років, а коли вони розлучилися, дружина попросила не поширюватися про їхні стосунки, з тієї причини, що працювала журналістом на радіо. З тих самих пір вони жодного разу не спілкувалися.

Другою дружиною актора стала популярна актриса Ганна Терехова. У шлюбі в 1986 році у них народився син Михайло. Міша - психолог. Микола навіть радий, що син не надумав вступати до театрального.

Третьою дружиною Добриніна стала його прихильниця-стюардеса, яка зараз працює в турфірмі. Вони одружилися в 2001 році. Їхня донька Ніна з'явилася на світ на початку лютого 2008 року.

Фільмографія:

2013 Свати 6 ... Митяй
2011 Байки Мітяя ... Митяй
2011 Свати 5 ... Митяй
2010 Близький ворог / Близкий враг ... Черняк
2010 Гаражі / Гаражи ... Микола Петрович Кузьмічов, серія «Розлучення по-російськи»
2010 Свати 4 ... Митяй
2009 Убити Короля (у виробництві) ... Черняк
2009 Тече річка Волга ... Сергій чоловік Люди
2009 Терористка Іванова ... Чистов Валера
2009 Суд присяжних (у виробництві)
2009 Промзона (у виробництві)
2009 Подарунок долі (у виробництві) ... Григорій
2009 Одна родина
2009 Свати 3 ... Митяй
2009 Громозека (у виробництві)
2008 Блазень і Венера ... Володимир, тато Мишкіна
2008 Шалений янгол ... Петро Некрасов
2008 Чорний сніг ... Юродивий
2008 Казка про жінку та чоловіка
2008 Рідні люди ... Кузнєцов Іван Петрович
2008 Одинокий ангел ... Олексій Розовський
2008 Міни у фарватері ... Буришев
2008 Торкнутися неба ... Олексій Микитович
2008 Бій місцевого значення ... рядовий Стряпухін Віктор Андрійович
2008 Божевільний листопад ... кінозірка
2008 Батюшка
2008 Афганський привид ... Луговський
2008 Азіат
2007 Терміново в номер: Посмертний дебют ... Хрустальов
2007 Мережа ... Окайомов
2007 Затемнення
2007 Будинок на набережній ... Ушангі Ріжінішвлі, журналіст
2007 Тримай мене міцніше ... Микола Любимов
2007 Атлантида ... Едуард
2006 Сестри по крові ... Васька-бомж
2006 Копальня ... Коля Дворянин
2006 Національне надбання ... головна роль
2006 Громадянин начальник-3
2005 Сліпий-2: Діамант для Сліпого ... Растопчин
2005 Життя - поле для полювання ... Кім Ході
2005 Отаман
2004 Шахіст ... Віктор Олексійович Ратніков, бізнесмен
2004 Прикордонний блюз / Border Blues (США)
2003 Врятувати і вижити
2003 Сібірочка ... Князь Гордов
2003 Наречений для Барбі ... Коля
2003 Демон півдня ... Міша
2003 Амапола
2002 Росіяни в місті ангелів ... Шматків
2002 Злодійка-2. Щастя напрокат ... Сергій
2001 - 2007 Записки адвоката. Олександр Македонський
2001 - 2004 Ростов-тато
2001 Чудеса, та й годі, або Щука по-московськи
2001 Господар імперії ... головна роль
2001 Сімейні таємниці ... Кирило Єрмаков
2001 Ніна ... Саша "Вітер"
2001 Муки любові (не був завершений)
2001 Охоронці пороку
2000 - 2001 Чорна кімната (кіноальманах): Вибір ... Філіп
2000 Новий рік в листопаді ... головна роль
1999 Білий танець ... Женя
1998 На ножах ... Горданов
1997 Все те, про що ми так довго мріяли ... головна роль
1996 Королі російського розшуку ... Коля Долгушин
1995 Літні люди
1994 Поїзд до Брукліна ... Едик
1993 Шейлок
1993 Російський регтайм ... Міша Раєвський
1993 Помста блазня
1992 Соломія (телеспектакль)
1991 Феофанія, яка малює смерть ... Авдій
1990 містифікатор
1989 Биндюжник і король ... Льова-Кацап
1988 Щеня
1987 Прощавай, шпана Замоскворецкая ... ... Гаврош
1986 Потрібні люди ... будівельник Коля

Нагороди та премії:

2003 Заслужений Артист Росії

Лауреат премії Москви (за участь у фільмі "Російський регтайм"
17374
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Дві дівчини без копійчини
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.