,
Американська історія злочинів
Якось у казці
Величне століття. Роксолана
Загрузка...

Джуно Темпл

Джуно Темпл Джуно Темпл Джуно Темпл Джуно Темпл Джуно Темпл Джуно Темпл
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Juno Temple
Зріст: 1.57 м
Дата народження: 21 липня 1989 | рак
Місце народження: Лондон, Англія, Велика Британія
Жанри: Драма, комедія, трилер

Біографія:

Джуно Темпл (Juno Violet Temple) народилася 21 липня 1989 року в британській столиці - Лондоні. Її мати Аманда була продюсером, а батько Джуліан - режисером. Дівчинку назвали на честь містечка Джуно Темпл у Великому Каньйоні, де одна із скель Кейп Фінал носить також назву Джуно Темпл, яке батьки відвідали під час вагітності Аманди. У неї є два молодших брата - Лео і Фелікс.

До чотирьох років Джуно жила в США, потім сім'я повернулася до Англії, в Сомерсет. Щороку батьки брали її на легендарний музичний фестиваль Гластонбері. Вже в чотири роки, після перегляду фільму Жана Кокто «Красуня і чудовисько», Джуно вирішила, що хоче стати актрисою. У дев'ять років, коли Темпл вчилася в школі, батько зняв її в своєму фільмі «Віго», проте після підсумкового монтажу сцени з нею були вирізані. Через два роки дівчинка зіграла в іншій його картині, історичній драмі «Оселя демонів». Коли Джуно виповнилось п'ятнадцять, вона твердо вирішила стати актрисою, і мати відвела її на відкритий кастинг фільму «Скандальний щоденник». Дівчину взяли на одну з епізодичних ролей.

Однак, першим успіхом для неї стала роль в іншій стрічці - драмі «Спокута». Заради цієї картини вона навіть перефарбувала свої біляве волосся в рудий колір. В тому ж, 2007 році, Джуно взяли в новий проект - комедію «Однокласниці», де її напарниками по знімальному майданчику виступили такі зірки, як Руперт Еверетт і Колін Ферт.

У 2008 році Темпл зіграла невеликі ролі в двох стрічках: в комедії «Оторва» з Еммою Робертс та біографічній драмі «Ще одна з роду Болейн», з яскравим акторським складом - Наталі Портман, Скарлет Йоганссон, Ерік Бана, Бенедикт Камбербетч.

У 2009 році виходять вже шість фільмів за участю Джуно: фантастична комедія «Початок часів», драма «Містер ніхто»», військовий фільм «1939», комедія «Однокласниці і таємниця піратського золота», драма «Грінберг» і драматичний трилер «Тріщини». Найвідомішими стали «Містер ніхто», де Темпл зіграла юну Анну, і «Тріщини», в якому Джуно вперше зіграла одну з головних ролей - ученицю школи для дівчаток Ді.

Акторська кар'єра Джуно Темпл стрімко розвивалася: вона була задіяна в таких стрічках, як комедійний трилер «Ба-бах!», драма «На добраніч, Місяць», чергова екранізація роману Олександра Дюма «Мушкетери», кримінальний трилер «Кілер Джо» і блокбастер Крістофера Нолана «Темний лицар повертається». Крім того, Джуно виконала головні ролі в комедіях - «Паскудне дівчисько» і «Мільйон для чайників».

Серед останніх фільмів актриси, які вже вийшли на екрани - продовження кримінального трилера «Місто гріхів» - «Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати», а також роль у фентезі «Чаклунка» з Анджеліною Джолі в головній ролі.

Актриса не любить афішувати своє особисте життя і уникає надмірної уваги преси. З 2009 року Джуно живе в Лос-Анджелесі і зустрічається з актором Майклом Ангарано, з яким вона познайомилася під час роботи над фільмом «Мільйон для чайників».

Фільмографія:

Дика Міссісіпі / Wild Side
Untitled HBO / Rock 'N' Roll Project (ТБ) ... Jamie Vine
2015 Meadowland ... Mackenzie
2015 Чорна меса / Black Mass ... Deborah Hussey
2015 Далеко від шаленої юрби / Far from the Madding Crowd ... Fanny Robin
2014 Стоянка вантажівок / Safelight ... Vicki
2014 Місто гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати / Sin City: A Dame to Kill For ... Sally
2014 Чаклунка / Maleficent ... Thistletwit
2013 Рога / Horns ... Merrin Williams
2013 Лавлейс / Lovelace ... Patsy
2013 Магія, магія / Magic Magic ... Alicia
2013 Полуденна нега / Afternoon Delight ... McKenna
2012 Мільйон для чайників / The Brass Teapot ... Alice
2012 Темний лицар повертається / The Dark Knight Rises ... Jen
2012 Джек і Дайан / Jack and Diane ... Diane, Karen
2012 Безвихідна ситуація / Small Apartments ... Simone
2011 Генрі / Henry ... Babysitter
2011 Кілер Джо / Killer Joe ... Dottie Smith
2011 Мушкетери / The Three Musketeers ... Queen Anne
2011 На добраніч, Місяць / Little Birds ... Lily Hobart
2010 Паскудне дівчисько / Dirty Girl ... Danielle
2010 Ба-бах! / Kaboom ... London
2010 Виродок / Bastard (короткометражний) ... Girl
2010 Відхилення / Swerve (короткометражний) ... Missy
2009 Грінберг / Greenberg ... Muriel
2009 Однокласниці і таємниця піратського золота / St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold ... Celia
2009 1939 / Glorious 39 ... Celia
2009 Містер Ніхто / Mr. Nobody ... Anna age 15
2009 Тріщини / Cracks ... Di
2009 Початок часів / Year One ... Eema
2008 Оторва / Wild Child ... Drippy
2008 Ще одна з роду Болейн / The Other Boleyn Girl ... Jane Parker
2007 Однокласниці / St. Trinian's ... Celia
2007 Спокута / Atonement ... Lola Quincey
2006 Скандальний щоденник / Notes on a Scandal ... Polly Hart
2000 Оселя демонів / Pandaemonium ... Emma Southey

Нагороди та премії:

Британська академія, 2013
Переможець: Зірка, що сходить
2583
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Американці
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.