,
Безсоромні
Стародавні
Друзі
Загрузка...

Мішель Монаґан

Мішель Монаґан Мішель Монаґан Мішель Монаґан Мішель Монаґан Мішель Монаґан Мішель Монаґан
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Michelle Monaghan
Зріст: 1.70 м
Дата народження: 23 березня 1976 | овен
Місце народження: Вінтроп, Айова, США
Жанри: Драма, комедія, трилер
Чоловік: Пітер Вайт ... двоє дітей

Біографія:

Мішель Монаґан (Michelle Lynn Monaghan) народилася 23 березня 1976 року в маленькому містечку Вінтроп, штату Айова, США. Вона була наймолодшою дитиною і єдиною дочкою в сім'ї Шарон і Роберта Монаґан. Все своє дитинство і юність майбутня актриса мріяла вирватися з глухої провінції і добитися великих успіхів. Відразу ж після закінчення школи, Мішель поступає в Колумбійський Університет в Чикаго, де вивчає журналістику. Для того щоб оплачувати навчання в університеті, вона влаштовується працювати моделлю, і через 3 роки розуміє, що робота телевізійного репортера їй не до душі. Залишивши коледж, дівчина їде в Нью-Йорк, де повністю присвячує себе модельному бізнесу. Вона подорожує світом і знімається для обкладинок журналів і каталогів.

Свої перші кроки з світі кіно вона робить, знявшись в епізодичних ролях в серіалах «Закон і порядок. Спеціальний корпус» і «Молоді американці». У 2001 році вона отримує невелику роль Генрієтти в фільмі «Парфум», присвяченому світу моди. Ще більшу популярність, актриса отримує в серіалі «Бостонська громадськість», в якому Мішель грає одну з головних ролей.

Після цього фільму в Монаґан починається низка епізодичних ролей і ролей другого плану в декількох гучних картинах - «Сімейні цінності», «Зимове сонцестояння», «Перевага Борна».

2005 рік стає найбільш плідним для актриси, Мішель знімається в двох гучних прем'єрах року: «Північна країна» та «Поцілунок на виліт». Цікавий факт, що в цьому ж році, Том Круз наполягає на тому, щоб Монаґан пройшла проби на фільм «Місія нездійсненна 3». Актриса блискуче зіграє роль Джулії в цьому блокбастері, який вийде на екрани у 2006 році.

Ще через рік, Мішель Монаґан отримує головну роль в детективній драмі Бена Аффлека «Бувай, дитинко, бувай». А у 2008 році, Монаґан пробує себе вже в комедійному амплуа в стрічці «Як відбити наречену».

Її наступними роботами стають головні ролі у фільмі «Десь» Софії Копполи і комедії «Встигнути до». У 2010 році починаються зйомки фільму «Початковий код», в якому актриса зіграє роль Крістіни. Критики вважають, вельми вдалим вибір актриси на роль випадкової попутниці Джейка Джилленгола в образі капітана Колтера Стівенса.

Серед останніх робіт Мішель її участь у бойовику «Проповідник з кулеметом», комедії «Любов за рецептом і без» та кримінальній багатосерійній драмі «Справжній детектив».

З 2005 року Мішель одружена з австралійським художником Пітером Вайтом. У 2008 році у пари народилася донька - Віллоу Кетрін Вайт, а нещодавно у 2013 році на світ з'явився Томмі Френсіс Вайт.

Фільмографія:

Open (ТБ) ... Grace
2015 Пікселі / Pixels
2014 Найкраще в мені / The Best of Me ... Amanda Collier
2014 Серце вщент / A Many Splintered Thing ... Her
2014 - ... Справжній детектив / True Detective (серіал) ... Maggie Hart
2013 Любов, секс і хімія / Better Living Through Chemistry ... Kara Varney
2013 Пентхаус з видом на північ / Penthouse North ... Sara
2013 Немовля в подарунок / Expecting ... Andie
2012 Сліди від черевика / Tomorrow You're Gone ... Florence Jane
2011 Проповідник з кулеметом / Machine Gun Preacher ... Lynn Childers
2011 Початковий код / Source Code ... Christina Warren
2010 Встигнути до / Due Date ... Sarah Highman
2010 Десь / Somewhere ... Rebecca
2009 Далекобійниця / Trucker ... Diane Ford
2008 Орлиний зір / Eagle Eye ... Rachel Holloman
2008 Як відбити наречену / Made of Honor ... Hannah
2007 Дівчина моїх кошмарів / The Heartbreak Kid ... Miranda
2007 Бувай, дитинко, бувай / Gone Baby Gone ... Angie Gennaro
2006 Місія нездійсненна 3 / Mission: Impossible III ... Julia
2005 Північна країна / North Country ... Sherry
2005 Містер і місіс Сміт / Mr. & Mrs. Smith ... Gwen
2005 Поцілунок на виліт / Kiss Kiss Bang Bang ... Harmony Faith Lane
2005 Костянтин: Володар темряви / Constantine ... Ellie, в титрах не вказана
2004 Перевага Борна / The Bourne Supremacy ... Kim
2004 Зимове сонцестояння / Winter Solstice ... Stacey
2003 Сімейні цінності / It Runs in the Family ... Peg Maloney
2002 - 2004 Таксист / Hack (серіал) ... Stacy Kumble
2002 Невірна / Unfaithful ... Lindsay
2001 Парфум / Perfume ... Henrietta
2000 - 2004 Бостонська школа / Boston Public (серіал) ... Kimberly Woods
2000 Молоді американці / Young Americans (серіал) ... Caroline Busse
1999 - ... Закон і порядок. Спеціальний корпус / Law & Order: Special Victims Unit (серіал) ... Dana Kimble

Нагороди та премії:

Сатурн, 2006
Номінації: Краща актриса другого плану («Поцілунок навиліт»)
2459
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Касл
Пуститися берега
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.