,
Секс і Каліфорнія
Тихий океан
Уламки щастя
Загрузка...

Бріттані Сноу

Бріттані Сноу Бріттані Сноу Бріттані Сноу Бріттані Сноу Бріттані Сноу Бріттані Сноу Бріттані Сноу
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Brittany Snow
Зріст: 1.63 м
Дата народження: 9 березня 1986 | риби
Місце народження: Тампа, Флорида, США
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Бріттані Сноу (Brittany Anne Snow) народилася 9 березня 1986 року в місті Тампа, штат Флорида. Її мати Сінда Сноу - засновник і генеральний директор «Snow Entertainment», компанії яка займається пошуком молодих талантів, батько, Джон Сноу, працював керуючим у страховому агентстві. Турботливі батьки проявляли увагу до проблем і радощів дочки не тільки в дитячому віці, але й активно допомагають їй досі. Має зведеного брата і сестру. Завдяки зусиллям батьків маленька Бріттані приступила до роботи, не досягнувши навіть трирічного віку. Початок майбутній кар'єрі поклали модельні фотозйомки для великої мережі універмагів Burdines. Потім дівчинку обрали на роль важкого підлітка Сьюзан «Ромашки» Лімей в найтривалішій мильній опері Сполучених Штатів «Дороговказне світло».

Наступною роботою актриси стала роль Мег Прайор в музичній стрічці «Американські мрії». У третьому сезоні драми «Частини тіла», що розповідає історію двох друзів - талановитих пластичних хірургів, які працюють у власній клініці, - Сноу з'явилася в образі юної неонацистки Аріель Олдерман.

У 2005 році вона зіграла Зої Пламмер у сімейному бойовику Адама Шенкмана «Лиса нянька» з Віном Дізелем.

У 2006 році актрису затвердили на головну жіночу роль в молодіжній комедії Бетті Томас «Здохни, Джон Такер!». Одночасно Сноу займалася озвучуванням персонажа комп'ютерної гри Kingdom Hearts II. Тоді ж голосом Бріттані заговорила героїня пригодницького анімаційного фільму «Шепіт серця», створеного знаменитою японською студією Studio Ghibli.

У серіалі Діка Вульфа «Закон і порядок: Спеціальний корпус» Бріттані з'явилася в образі жінки, яка страждає біполярним розладом. Одночасно вона знімалася у відеокліпі американської рок-групи Academy Is.

У наступному, 2007 році, актриса зіграла Ембер фон Тассл, дочку героїні Мішель Пфайффер, в екранізації бродвейського мюзиклу Адама Шенкмана «Лак для волосся». Стрічка удостоїлася премії Teen Choice Awards в номінації «Краща літня комедія» (мюзикл). Героїня Сноу виконала у стрічці кілька пісень, частину яких раніше вирізали з бродвейської постановки.

У 2008 році актрису затвердили на головну роль у фільм жахів «Випускний», створений за мотивами фільму 1980 року «Шкільний бал» з Леслі Нільсеном і Джеймі Лі Кертіс.

У 2011-му Сноу з'явилася в декількох сезонах процесуальної драми Девіда Е. Келлі «Закон Херрі», а також зіграла головну героїню в трилері Аймі Легос «96 хвилин».

2012 приніс Бріттані відразу дві центральні ролі - у музичній комедії Джейсона Мура «Ідеальний голос» і трилері Девіда Гая Леві «Що б ви зробили».

Бріттані Сноу зайняла двадцять третій рядок у рейтингу «Hot 100» журналу Maxim у 2011 році. При цьому актриса ніколи не приховувала, що має проблеми з вагою: вона страждала від анорексії, булімії і важила вісімдесят фунтів (36 кг) у сімнадцять років.

Що стосується особистого життя дівчини, то за нею пильно спостерігають папараці. За їх даними, з 2003 року дівчина почала зустрічатися з кіноактором Кайлом Сірлсом, але у 2005 році пара розлучилася. Зараз актриса зустрічається зі своїм колегою Тайлером Хекліном, зіркою серіалу «Вовченя». Сноу продовжує жити з батьками, вони перебралися з Флориди до Лос-Анджелеса. Її зведений брат і сестра проживають окремо від них в Огайо. Бріттані не зупинилася на середній освіті, закінчивши один з вищий навчальних закладів Флориди.

Фільмографія:

2015 Dial a Prayer ... Cora
2015 Ідеальний голос 2 / Pitch Perfect 2 ... Chloe
2014 The Potters ... Rose Berry
2014 - ... An American Education (серіал) ... Sarah Miller
2014 Там завжди Вудсток / There's Always Woodstock ... Jody
2013 Клич мене божевільним / Call Me Crazy: A Five Film (ТБ) ... Lucy
2012 Що б ви зробили / Would You Rather ... Iris
2012 Ідеальний голос / Pitch Perfect ... Chloe
2012 - 2013 Бен і Кейт / Ben & Kate (серіал) ... Lila
2012 Петунія / Petunia ... Robin McDougal
2011 Сироп / Syrup ... Three
2011 96 хвилин / 96 Minutes ... Carley
2011 Прослуховування супергероїв: Повторне прослуховування / Superhero Auditions: Callbacks (короткометражний) ... Bubbles
2011 Прослуховування супергероїв: Круті дівчата / Superhero Auditions: The Powerpuff Girls (короткометражний) ... Bubbles
2011 Марсі / Marcy (серіал) ... Brittany
2011 Шалене кохання / Mad Love (серіал) ... Julia Swanson
2011 - 2012 Закон Херрі / Harry's Law (серіал) ... Jenna Backstrom
2010 Джен Джонс / Janie Jones ... Iris
2009 Транзит чорної води / Black Water Transit ... Sardoonah
2009 Злісний тип / The Vicious Kind ... Emma Gainsborough
2008 Streak (короткометражний) ... Baylin
2008 Знайти Аманду / Finding Amanda ... Amanda
2008 Випускний / Prom Night ... Donna Keppel
2007 На ляльці / On the Doll ... Balery
2007 - 2012 Пліткарка / Gossip Girl (серіал) ... Young Lily
2007 Лак для волосся / Hairspray ... Amber Von Tussle
2006 - ... Основи студентського гумору / CollegeHumor Originals (серіал) ... Bubbles
2006 - ... Рейчел Рей / Rachael Ray (серіал)
2006 Здохни, Джон Такер / John Tucker Must Die ... Kate
2005 Лиса нянька / The Pacifier ... Zoe Plummer
2003 - 2010 Частини тіла / Nip / Tuck (серіал) ... Ariel Alderman
2002 - 2005 Американські мрії / American Dreams (серіал) ... Meg Pryor
2001 Murphy's Dozen (ТБ)
1999 Тиха гавань / Safe Harbor (серіал) ... Sara
1999 - ... Закон і порядок. Спеціальний корпус / Law & Order: Special Victims Unit (серіал) ... Jamie Hoskins
1999 - ... Гріффіни / Family Guy (серіал) ... Candy
1998 Із Землі на Місяць / From the Earth to the Moon (міні-серіал)
1995 Шепіт серця / Mimi wo sumaseba ... Shizuku Tsukishima
1993 - 1996 Підводна Одіссея / SeaQuest DSV (серіал) ... Hyperion Child
1952 - 2009 Дороговказне світло / The Guiding Light (серіал) ... Susan Lemay # 2

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2013
Переможець: Кращий музичний момент («Ідеальний голос»)

Премія Гільдії акторів, 2008 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Лак для волосся»)
1915
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Аладдін
Коломбо
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.