,
Гострі козирки
Безсоромні
Хроніки Шаннари
Загрузка...

Бен Фостер

Бен Фостер Бен Фостер Бен Фостер Бен Фостер Бен Фостер Бен Фостер Бен Фостер Бен Фостер Бен Фостер
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, продюсер
Ім’я (лат.): Ben Foster
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 29 жовтня 1980 | скорпіон
Місце народження: Бостон, Массачусетс, США
Жанри: Драма, трилер, кримінал

Біографія:

Бен Фостер (Ben Foster) народився 29 жовтня 1980 року в Бостоні, Массачусетс. Син власників ресторанів Джилліан Кирван і Стівена Фостера. У Бена є молодший брат Джон, який також став актором. Коли Бену Фостеру було чотири роки, його родина переїхала в Ферфілд, штат Айова, після того як в їх бостонський будинок вломилися грабіжники. Фостер був вихований згідно принципам єврейської релігії.

Захоплюватися театром почав з дитинства. Перша написана і поставлена ​​їм п'єса посіла друге місце на конкурсі юних талантів у Коннектикуті. З 14 років Бен почав відвідувати акторські курси для обдарованих дітей у Мічигані. У 1995 році власноруч записав кілька своїх реприз і відіслав аудіокасету лос-анджелеському агенту Сесілії Адамс. Ознайомившись з посилкою, вона подзвонила батькам Бена і порекомендувала їм відправити сина на кінопроби в Лос-Анджелес. На наступний день 14-річний актор був уже у неї. Дебют у кіно відбувся в 1996 році. У фільмі «Підробка» Фостеру довелося зіграти досить безпосереднього підлітка, який своїми витівками весь час веселить головного героя. Особливого резонансу вихід картини не викликав.

Наступна кіноробота виявилася більш вдалою. За роль Такера в серіалі «Миттєвості прийдешнього» каналу ABC Бен Фостер отримав відразу дві нагороди Gemini Award.

У 1998 році молодий актор зіграв підлітка-вбивцю в трилері «Я чекала тебе», а рік потому йому запропонували виконати роль ще одного ексцентричного героя - хлопця на ім'я Бен у фільмі «Висоти свободи».

У 2001 році на екрани вийшла молодіжна комедія «Вірус кохання», в якій Фостер зіграв у тандемі з актрисою Кірстен Данст. У тому ж році Бен приступив до зйомок «Падіння чорного яструба», проте через отриману в ході підготовчих робіт травму його замінили на Чарлі Хофхеймера.

Наступну свою нагороду - Daytime Emmy Award - актор отримав за роль Тревора, виконану в картині, присвяченій проблемі насильства в американських школах, - «Бах, Бах, Ти Мертвий». Вдалим для актора став і трилер «Заручник», в якому він знову зіграв психопата. Як відзначали потім критики, у Фостера вийшло зобразити той блиск в очах, який притаманний тільки божевільним. Головною «родзинкою» актора стало якраз вміння перевтілюватися. І наркоман-нацист із «Альфа Дога», і Ангел з «Людей Ікс: Остання битва», і психопат Марс з «Заручника» - всі вони вийшли зовсім несхожими один на одного.

У 2007 році Бен взяв участь у рімейку вестерна 57-го року «Потяг до Юми». Фостеру дісталася роль Чарлі Принца, одного з «сподвижників» негідника і холоднокровного вбивці Бена Вейда, чудово зіграного Расселом Кроу.

У 2009 році Бен Фостер зіграв головну роль у фантастичному бойовику «Пандорум». Герой Фостера - капрал Нолан Бауер виходить з анабіозу, не пам'ятаючи про те, хто він, і що сталося з пасажирами його корабля «Елізіум».

У 2010 році Бен разом з Джейсон Стетхем зіграли «колоритну» парочку кілерів в бойовику Саймона Веста «Механік».

У 2011 році Фостер і Орен Моверман, режисер фільму «Посланник», в якому Фостер зіграв головну роль, відкрили виробничу компанію Third Mind. Їх першим спільним проектом став гостросюжетний трилер «Бастіон», в якому зіграли сам Фостер і Вуді Гаррельсон. Останньому дісталося амплуа ветерана поліції, який попадається на хабарництві. Картина заснована на реальних подіях, що відбулися в поліцейському управлінні Лос-Анджелеса в 90-х роках минулого століття. У цьому ж році виходить фільм «Контрабанда», в якому Бен Фостер знявся разом з Марком Волберг і Кейт Бекінсейл. Фільм показує світ контрабандистів з великими ставками і величезним ризиком, де не кожному може пощастити.

У 2012 році Фостер з'явився на широких екранах разом з Рейчел Вайс, Джудом Лоу і сером Ентоні Хопкінсом у драмі Фернандо Мейрелліша «Калейдоскоп кохання», заснованій на п'єсі Артура Шніцлера «Хоровод». У фільмі переплетено кілька незалежних сюжетних лінії, що оповідають про любов і зраду.

У лютому 2013 року відбувся театральний дебют - Бена Фостера запросили замінити Шайа Лабафа у бродвейській п'єсі «Сироти».

Бен завжди тримав особисте життя потай. Відомо тільки, що в різні роки у актора були романи з актрисами Кірстен Данст, Джулією Стайлз, Еллен Пейдж, Зої Кравіц, Робін Райт і Зуї Дешанель.

Фільмографія:

2016 Інферно / Inferno ... Bertrand Zobrist
2016 Варкрафт / Warcraft ... Medivh
2015 Найприємніші часи / The Finest Hours
2015 Ідол / The Program ... Lance Armstrong
2014 Трамвай «Бажання» / A Streetcar Named Desire ... Stanley Kowalski
2013 Врятований / Lone Survivor ... Matt 'Axe' Axelson
2013 Несвяті / Ain't Them Bodies Saints ... Patrick Wheeler
2013 Убий своїх улюблених / Kill Your Darlings ... William Burroughs
2013 North of South, West of East ... Cass
2012 Калейдоскоп кохання / 360 ... Tyler
2011 Контрабанда / Contraband ... Sebastian Abney
2011 Бастіон / Rampart ... General Terry
2011 Мить любові / Here ... Will Shepard
2010 Механік / The Mechanic ... Steve McKenna
2009 Пандорум / Pandorum ... Bower
2009 Мерехтіння / Blink (короткометражний) ... AJ
2009 - ... Національний театр / National Theatre Live (серіал) ... Stanley Kowalski
2009 Посланник / The Messenger ... Staff Sergeant Will Montgomery
2008 Птахи Америки / Birds of America ... Jay
2007 30 днів ночі / 30 Days of Night ... The Stranger
2007 Потяг до Юми / 3:10 to Yuma ... Charlie Prince
2006 Люди Ікс: Остання битва / X-Men: The Last Stand ... Warren Worthington III, Angel
2005 Альфа Дог / Alpha Dog ... Jake Mazursky
2005 - 2009 Мене звуть Ерл / My Name Is Earl (серіал) ... Glenn
2005 Заручник / Hostage ... Mars Krupcheck
2005 - ... Робоцип / Robot Chicken (серіал) ... Orville Redenbacher
2004 Ципочки / The Heart Is Deceitful Above All Things ... Fleshy Boy
2004 Каратель / The Punisher ... Spacker Dave
2003 11:14 ... Eddie
2003 Нортфорк / Northfork ... Cod
2002 - 2007 Мертва зона / The Dead Zone (серіал) ... Darren Foldes
2002 Бах, Бах, Ти Мертвий / Bang Bang You're Dead (ТБ) ... Trevor Adams
2002 Проект Лярамі / The Laramie Project (ТБ) ... Aaron Kreifels
2001 Великі неприємності / Big Trouble ... Matt Arnold
2001 - 2005 Клієнт завжди мертвий / Six Feet Under (серіал) ... Russell Corwin
2001 Вірус кохання / Get Over It ... Berke Landers
2000 - 2004 Бостонська школа / Boston Public (серіал) ... Max Warner
1999 Висоти свободи / Liberty Heights ... Ben Kurtzman
1999 - 2000 Хулігани і ботани / Freaks and Geeks (серіал) ... Eli
1999 - 2002 Сімейний закон / Family Law (серіал) ... Jason Nelson
1998 1973 (ТБ) ... Peter
1998 Сніданок з Ейнштейном / Breakfast with Einstein (ТБ) ... Ryan
1998 Я чекала тебе / I've Been Waiting for You (ТБ) ... Charlie
1996 - ... Миттєвості прийдешнього / Flash Forward (серіал) ... Tucker James
1996 Підробка / Kounterfeit (відео) ... Travis

Нагороди та премії:

Сатурн, 2008 рік
Номінації: Кращий актор другого плану («Потяг до Юми»)

Премія Гільдії акторів, 2008 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Потяг до Юми»)

Премія Гільдії акторів, 2005 рік
Номінації: Кращий акторський склад драматичного серіалу («Клієнт завжди мертвий»)

Премія Гільдії акторів, 2004
Переможець: Кращий акторський склад драматичного серіалу («Клієнт завжди мертвий»)
1616
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.