,
Американці
Абатство Даунтон
Сімпсони
Загрузка...

Софія Вергара

Софія Вергара Софія Вергара Софія Вергара Софія Вергара Софія Вергара Софія Вергара Софія Вергара Софія Вергара Софія Вергара Софія Вергара
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім’я (лат.): Sofía Vergara
Зріст: 1.70 м
Дата народження: 10 липня 1972 | рак
Місце народження: Баранкілья, Колумбія
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Джо Гонсалес (розлучення) ... одна дитина

Біографія:

Софія Вергара (Sofia Margarita Vergara) народилася 10 липня 1972 року в колумбійському місті Барранкілья у католицькій родині. Її батько Хуліо Енріке займався скотарством, мати Маргарита - домогосподарка, яка виховала шістьох дітей. Справи у батьків майбутньої зірки йшли непогано, і маленьку Софію віддали у приватну школу, де викладання йшло відразу на двох мовах: іспанською та англійською.

Після школи Софія Вергара готувалася вступати на медичний факультет Колумбійського університету, вона збиралася стати стоматологом. Але одного разу на пляжі її побачив професійний фотограф. З цього моменту почалася її модельна кар'єра. У 17 років Софія Вергара знялася в рекламному ролику Pepsi, який крутили по всьому світу. У віці 20 років Софія переїхала до столиці Колумбії Боготи, де працювала на показах моди і знімалася для журналів.

У 1995 році Софія Вергара з'явилася на телебаченні в якості ведучої передачі про подорожі, яка виходила в ефір три роки і зробила дівчину відомою не тільки в Латинській Америці, а й серед іспаномовної аудиторії в США.

У 1998 році в сім'ї Софії сталася трагедія: її старший брат загинув. Після цього Вергара разом з матір'ю і сестрою покинула батьківщину і переїхала в Майамі, штат Флорида. Там вона отримала постійну роботу в якості співведучою іспаномовного шоу «На що ти не наважишся», а також стала запрошеною зіркою четвертого сезону серіалу «Красені». Пізніше, її запросили в мексиканську теленовелу «Вогонь в крові» і в американський драматичний серіал «Брудні мокрі гроші».

У 2005 році вона отримала роль у ситкомі «Елітне житло» на каналі ABC. З 2006 року Софія Вергара знімається в колумбійській версії «Відчайдушних домогосподарок», який виходить і зараз.

Справжнім проривом для Софії Вергара став ситком каналу ABC «Американська сімейка», де вона з 2009 року грає Глорію Дельгадо-Прітчетт. Роль в шоу принесла Софії номінації на «Еммі» в категорії «Краща актриса другого плану в комедійному серіалі» в 2010 і 2011 роках і на «Золотий глобус» у 2011 і 2012 роках. Разом з акторським ансамблем серіалу вона двічі отримувала премію Гільдії кіноакторів.

У 2011 році Софія Вергара отримала першу головну роль у кіно - в комедії братів Фарреллі «Три бовдура». У тому ж році вона з'явилася в дитячій комедії «Смурфики», озвучила мультфільм «Веселі ніжки 2», а також знялася в невеликій ролі в романтичній комедії «Старий» Новий рік».

У квітні 2011 вона знялася в черговому ролику Pepsi, на цей раз її партнером став відомий футболіст Девід Бекхем. З 2012 року Софія Вергара є обличчям косметичної компанії CoverGirl. Крім того, у вересні 2011 вона випустила свою колекцію одягу, яка продається ексклюзивно в універмагах K-Mart.

Зупинятися на досягнутому Софія Вергара не збирається. Вона продовжує активно зніматися в кіно. Серед останіх робіт акторки - комедія «Під маскою жиголо», бойовик «Мачете вбиває», озвучення анімаційної стрічки «Втеча з планети Земля», кулінарна комедія «Шеф-кухар», а також головна роль у комедійному бойовику «Палкі втікачки».

Софія вийшла заміж, коли їй було 18 років, її обранцем став Джо Гонсалес. У вересні 1992 року вона народила сина Маноло Гонсалеса-Ріполл Вергара. Але вже через рік пара розійшлася. У 2000 році Софії поставили діагноз - рак щитовидної залози. Після операції та хіміотерапії їй вдалося повністю побороти важку хворобу. Її нинішній супутник - американський актор Джо Манганьєлло.

Фільмографія:

2015 Палкі втікачки / Hot Pursuit ... Daniella Riva
2014 Шалена карта / Wild Card ... DD
2014 Шеф-кухар / Chef ... Inez
2013 Мачете вбиває / Machete Kills ... Desdemona
2013 Під маскою жиголо / Fading Gigolo ... Selima
2013 Втеча з планети Земля / Escape from Planet Earth ... Gabby Babblebrock, озвучка
2012 Три бовдура / The Three Stooges ... Lydia
2011 «Старий» Новий рік / New Year's Eve ... Ava - Jensen & Laura's Story
2011 Веселі ніжки 2 / Happy Feet Two ... Carmen, озвучка
2011 Смурфики / The Smurfs ... Odile
2009 - ... Американська сімейка / Modern Family (серіал) ... Gloria Delgado-Pritchett
2009 Медея у в'язниці / Madea Goes to Jail ... TT
2008 Знайомство з Браунами / Meet the Browns ... Cheryl
2007 - 2009 Брудні мокрі гроші / Dirty Sexy Money (серіал) ... Sofia Montoya
2007 Лицарі Процвітання / The Knights of Prosperity (серіал) ... Esperanza Villalobos
2007 - 2008 Вогонь в крові / Fuego en la sangre (серіал) ... Leonora
2006 - 2011 Відчайдушні домогосподарки / Amas de casa desesperadas (серіал) ... Alicia Oviedo
2006 - 2008 Люди в деревах / Men in Trees (серіал) ... Pilar Romero
2006 Смажені / Grilled (відео) ... Loridonna
2005 Кров за кров / Four Brothers ... Sofi
2005 Королі Догтауна / Lords of Dogtown ... Amelia
2005 Елітне житло / Hot Properties (серіал) ... Lola Hernandez
2004 - 2008 Rodney (серіал) ... Carmen
2004 - 2011 Красені / Entourage (серіал) ... Village Girl
2004 Ульотний транспорт / Soul Plane ... Blanca
2004 24-й день / The 24th Day ... Isabella
2003 - 2006 Ів / Eve (серіал) ... April Perez
2003 Переслідуючи Папі / Chasing Papi ... Cici
2001 Великі неприємності / Big Trouble ... Nina
2001 - 2005 Моя дружина і діти / My Wife and Kids (серіал) ... Selma
1999 - ... Гріффіни / Family Guy (серіал) ... Buxom Woman, озвучка
1995 Акапулько, тіло і душу / Acapulco, cuerpo y alma (серіал) ... Irasema, (1995)
1994 - 2005 Говард Стерн / Howard Stern (серіал)
1975 - ... Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Fran Drescher

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2015
Номінації: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Американська сімейка»)

Золотий глобус, 2014
Номінації: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Американська сімейка»)

Золотий глобус, 2013
Номінації: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Американська сімейка»)

Еммі, 2013
Номінації: Краща жіноча роль другого плану в комедійному серіалі («Американська сімейка»)

Премія Гільдії акторів, 2013
Переможець: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Американська сімейка»)
Номінації: Краща актриса комедійного серіалу («Американська сімейка»)

Золотий глобус, 2012 рік
Номінації: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Американська сімейка»)

Еммі, 2012 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану в комедійному серіалі («Американська сімейка»)

Премія Гільдії акторів, 2012 рік
Переможець: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Американська сімейка»)
Номінації: Краща актриса комедійного серіалу («Американська сімейка»)

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща актриса другого плану міні-серіалу або фільму на ТБ («Американська сімейка»)

Еммі, 2011 рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану в комедійному серіалі («Американська сімейка»)

Премія Гільдії акторів, 2011 рік
Переможець: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Американська сімейка»)
Номінації: Краща актриса комедійного серіалу («Американська сімейка»)

Еммі, 2010
Номінації: Краща жіноча роль другого плану в комедійному серіалі («Американська сімейка»)

Премія Гільдії акторів, 2010
Номінації: Кращий акторський склад комедійного серіалу («Американська сімейка»)
2517
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Якось у казці
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.