,
Відьми Іст-Енду
Злі пташки
Чужоземка
Загрузка...

Рамі Малек

Рамі Малек Рамі Малек Рамі Малек Рамі Малек Рамі Малек Рамі Малек
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім’я (лат.): Rami Malek
Зріст: 1.83 м
Дата народження: 12 травня 1981 | тілець
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: Драма, бойовик, трилер

Біографія:

Рамі Малек (Rami Said Malek) народився 12 травня 1981 року в Лос-Анджелесі, в сім'ї арабів єгипетського походження. У Рамі є брат близнюк Самі, який народився на 4 хвилини пізніше. Навчався Рамі в середній школі Нотр-Дам в Шерман Оукс, Каліфорнія. Його однокласниками були Рейчел Білсон і Тейлор Фрай, які теж стали акторами кіно. Після школи Малек вступив до університету Евансвілля, який закінчив у 2003 році і отримав ступінь бакалавра мистецтв.

Рамі почав зніматися у кіно з 23-х років. Спочатку він з'являвся в невеликих епізодах в телесеріалах «Дівчата Гілмор», «Медіум», «Там», але вже у 24 роки Рамі Малек зіграв роль, яка принесла йому телепопулярность. В американському сімейному комедійному телесеріалі «Війна в домі» Рамі втілив образ одного з головних героїв - підлітка нетрадиційної орієнтації, який доставляє багато головного болю своїм батькам. Проект протримався в ефірі два сезони.

Одночасно зі зйомками в ситкомі у 2006 році Рамі Малека запросили зіграти у голлівудській комедії Шона Леві «Ніч в музеї» - актор виконав роль фараона Акменра. Він також зіграв свого персонажа в продовженні фільму «Ніч в музеї 2».

У 2010 році Рамі виконав роль терориста-смертника у восьмому сезоні популярного телесеріалу «24 години». У тому ж 2010-му році 29-річний актор став головним персонажем американського телесеріалу «Тихий океан». На цей раз Рамі Малек втілив образ капрала Меріелла Шелтона в проекті, заснованому на мемуарах морських піхотинців США Юджина Следжа і Роберта Лекі, які приймали участь у боях на Тихому океані під час Другої світової війни. Серіал викликав інтерес у критиків та глядачів і удостоївся номінації на «Золотий глобус». Роль військового в картині, за визнанням самого актора, допомогла йому подорослішати. Актор був настільки занурений в свою роль, що йому знадобився деякий час, щоб «очиститися» і приступити до нових робіт.

А вони не змусили себе чекати. Адже драматична роль талановитого актора привернула до нього увагу голлівудських продюсерів. Зокрема, сам Том Генкс запросив актора зіграти у своїй стрічці «Ларрі Краун». У цій комедійній драмі про літнього чоловіка, який вирішує почати нове життя і відправляється в коледж, Рамі вдалося перевтілитися в студента Стіва Дібіасі.

2012-й рік був успішним для Рамі Малека: він зіграв вампіра-єгиптянина Бенджаміна в останній частині популярної вампірської франшизи «Сутінки Сага: Світанок. Частина 2». Якщо робота в цьому блокбастері принесла Рамі світову популярність, то фестивального успіху удостоїлася його роль Кларка в гучній роботі прославленого режисера Пола Томаса Андерсона «Майстер». Фільм про призначення людини та її місці в світі викликав широкий резонанс. Стрічка удостоїлася трьох номінацій на головну кінопремію світу - «Оскар».

У 2013 році Малек зіграв провідні ролі в незалежних проектах «Несвяті», «Короткий термін 12». Також в цьому році, режисер Спайк Лі покликав Рамі в один з найбільш очікуваних фільмів «Олдбой» - американський ремейк прославленого південнокорейського фільму 2003 року, знятого за мотивами однойменної манги Гаронна Цучія і Нубакі Мінегіші. Участь у цій стрічці, безсумнівно, помітно підвищило акторський рівень Малека.

Серед останніх робіт актора: бойовик Скотта Во «Need For Speed: Жага швидкості», третя частина пригодницької комедії Шона Леві «Ніч у музеї: Секрет гробниці» та головна роль молодого програміста-хакера Еліота у кримінальному телесеріалі «Містер Робот».

Фільмографія:

2015 - ... Містер Робот / Mr. Robot (серіал) ... Elliot Alderson
2014 Ніч у музеї: Секрет гробниці / Night at the Museum: Secret of the Tomb ... Ahkmenrah
2014 Солодка кров Ісуса / Da Sweet Blood of Jesus ... Seneschal Higginbottom
2014 Need for Speed: Жага швидкості / Need for Speed ​​... Finn
2014 Вір / Believe (серіал) ... Dr. Adam Terry
2013 Олдбой / Oldboy ... Browning
2013 Короткий термін 12 / Short Term 12 ... Nate
2013 Back Beyond (відео) ... Clark; короткометражка
2013 Несвяті / Is not Them Bodies Saints ... Will
2012 Сутінки Сага: Світанок. Частина 2 / The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 ... Benjamin
2012 Майстер / The Master ... Clark
2012 - ... Легенда про Корре / The Legend of Korra (серіал) ... Tahno
2012 Морський бій / Battleship ... Watch Officer
2011 Алькатрас / Alcatraz (серіал) ... Webb Porter
2011 Ларрі Краун / Larry Crowne ... Steve Dibiasi
2010 Тихий океан / The Pacific (міні-серіал) ... PFC Merriell 'Snafu' Shelton
2009 Ніч у музеї 2 / Night at the Museum: Battle of the Smithsonian ... Ahkmenrah
2006 Ніч у музеї / Night at the Museum ... Ahkmenrah
2005 - 2007 Війна в будинку / The War at Home (серіал) ... Kenny
2005 Там / Over There (серіал) ... Hassan
2005 - 2011 Медіум / Medium (серіал) ... Timothy Kercher
2001 - 2010 24 години / 24 (серіал) ... Marcos Al-Zacar
2000 - 2007 Дівчата Гілмор / Gilmore Girls (серіал) ... Andy
2319
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Секс і Каліфорнія
Пуститися берега
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.