,
Шерлок
Пуаро Агати Крісті
Сліпа зона
Загрузка...

Карла Ґуджино

Карла Ґуджино Карла Ґуджино Карла Ґуджино Карла Ґуджино Карла Ґуджино Карла Ґуджино Карла Ґуджино Карла Ґуджино Карла Ґуджино Карла Ґуджино
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер, режисер
Ім’я (лат.): Carla Gugino
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 29 серпня 1971 | діва
Місце народження: Сарасота, Флорида, США
Жанри: Драма, комедія, бойовик

Біографія:

Карла Ґуджино (Carla Gugino) народилася в місті Сарасота, штат Флорида. Її батьки розлучилися, коли Карлі було всього два роки, після чого вона змушена була жити на два будинки: у батька у Флориді і у матері в Каліфорнії. «Я жила в халупі з матір'ю в Північній Каліфорнії і в прекрасному будинку з батьком. Там були тенісні корти і плавальний басейн, їздила до Європи на літо. Я відчувала, що прожила два абсолютно різних дитинства», - описує своє дитинство Карла. У чотири роки вона перенесла важку операцію на нирках, без якої їй загрожувала б інвалідність. Незважаючи на часті переїзди, Карла відмінно вчилася і стала кращою ученицею свого випуску.

Карла рано почала заробляти непогані для її віку гроші, виступаючи, за порадою своєї тітки, знаменитої моделі, зірки популярного телевізійного шоу «Let's Nake a Deal» Керол Меріл, в ролі дитячої моделі. За її ж ініціативою Карла почала брати уроки акторської майстерності. До шістнадцяти років Карла Ґуджино стала цілком самостійною і заможної дівчиною. Однак про кар'єру моделі їй довелося забути через маленький зріст.

У п'ятнадцять років вона відправилася в Лос-Анджелес, все ще сподіваючись увійти в модельний бізнес. У «місті янголів» Ґуджино спочатку працювала на телебаченні, знімаючись в телесеріалах, а потім отримала роль у драмі «Життя цього хлопця. Правдива історія», де грала разом з такими акторами, як Роберт де Ніро і Леонардо ДіКапріо.

У 1994 Карла Ґуджино з'являється в кліпі Бон Джові на пісню «Always». У 1996 році Карла працює в парі з Майклом Дж. Фоксом в серіалі «Spin City», а у 2001 році стає партнеркою Антоніо Бандераса у фільмі «Діти шпигунів».

Актриса продовжувала радувати глядачів своєю талановитою грою. Вона знялася в таких касових фільмах, як: «Протистояння», «Місто гріхів». У телесеріалі «Межа» Ґуджино проявила всю свою драматичну майстерність, чудово обігравши образ доктора Моллі Ен Кефрі.

У 2007 році Карлу Ґуджино запросили на зйомки серіалу «Красені», де вона зіграла Аманду, агента Вінсента Чейза. У тому ж році талановита актриса знялася в картині «Гангстер», режисером якої був Рідлі Скотт.

На черговому злеті популярності фільмів про супергероїв Карла Ґуджино знялася в картині «Ненароджений», «Хранителі» і стрічці «Відьмина гора», які вийшли на екрани у 2009 році.

Акторська кар'єра Карли Ґуджино успішно продовжувалася, 2011 рік приніс їй кілька нових проектів: «Дівчина входить в бар», «Заборонений прийом» і сімейна комедія «Пінгвіни містера Поппера», де Ґуджино зіграла головну роль в дуеті з відомим коміком Джимом Керрі.

Карла Ґуджино продовжує радувати глядачів своєю талановитою грою. Цього року актриса знялася в головній ролі в бойовику Бреда Пейтона «Розлом Сан-Андреас», а також взяла участь у двох телесеріалах: детективному трилері «Вейворд Пайнс» і комедії «На межі».

Ґуджино не поширюється про своє особисте життя, тому сказати щось певне про її романи практично неможливо. Відомо, що вона жодного разу не була одружена, і з початку 2000-х зустрічається з режисером і сценаристом Себастьяном Гутьєрресом, з яким вони разом працювали в телесеріалах «Карен Сіско» і «Світанок». У вільний час вона любить займатися йогою, подорожувати і спілкуватися зі своїми друзями в Лос-Анджелесі.

Фільмографія:

2016 Wolves
2015 Майже герої 3D / Almost Heroes 3D ... Katherine, озвучка
2015 The Swinging Lanterns Stories ... Ailani
2015 - ... На межі / The Brink (серіал) ... Joanne Larson
2015 Розлом Сан-Андреас / San Andreas ... Emma
2015 - ... Вейворд Пайнс / Wayward Pines (серіал) ... Kate Hewson
2014 Матч / Match ... Lisa
2014 «Жми на запис» на ТБ / HitRECord on TV (серіал) ... Aliens (segment 'Destination Trash')
2013 Doubt (ТБ) ... Linda
2013 Людина зі сталі / Man of Steel ... Kelor, озвучка
2012 Готель «Нуар» / Hotel Noir ... Hanna Click
2012 Політикани / Political Animals (міні-серіал) ... Susan Berg
2011 Le Femme Delinquent (короткометражний)
2011 Укриття / Hide (ТБ) ... D.D. Warren
2011 «Старий» Новий рік / New Year's Eve ... Spiritual Dr. Morriset - Maternity Ward Story
2011 - ... Новенька / New Girl (серіал) ... Emma
2011 Пінгвіни містера Поппера / Mr. Popper's Penguins ... Amanda
2011 Заборонений прийом / Sucker Punch ... Dr. Vera Gorski
2011 Дівчина входить в бар / Girl Walks Into a Bar ... Francine Driver
2011 Я втомився від тебе / I Melt with You ... Officer Boyde
2010 Нещадний / Faster ... Cicero
2010 Кожен Божий день / Every Day ... Robin
2010 Натяк / Tell-Tale (короткометражний) ... Femme Fatale
2010 - ... Своя правда / Justified (серіал) ... AD Karen Goodall
2010 Електра Luxx / Elektra Luxx ... Elektra Luxx, Celia (also as Taryn Gugino)
2009 Майті Макс / The Mighty Macs ... Cathy Rush
2009 Апокриф / Apocrypha (короткометражний) ... Woman
2009 Під маскою / Under the Hood (відео, короткометражний) ... Sally Jupiter, Silk Spectre I
2009 Жінки в біді / Women in Trouble ... Elektra Luxx
2009 Відьмина гора / Race to Witch Mountain ... Dr. Alex Friedman
2009 Хранителі / Watchmen ... Sally Jupiter, Silk Spectre
2009 Іскри / Sparks (короткометражний) ... Robin
2009 Ненароджений / The Unborn ... Janet Beldon
2008 Право на вбивство / Righteous Kill ... Karen Corelli
2007 Гангстер / American Gangster ... Laurie Roberts
2007 - ... Секс і Каліфорнія / Californication (серіал) ... Abby Rhodes
2007 Обман / The Lookout ... Janet
2006 Вампирша / Rise ... Eve
2006 Велика ставка / Even Money ... Veronica
2006 Ніч у музеї / Night at the Museum ... Rebecca
2005 The Life Coach ... Carla
2005 - 2006 Межа / Threshold (серіал) ... Dr. Molly Anne Caffrey
2005 Місто гріхів / Sin City ... Lucille
2004 - 2011 Красені / Entourage (серіал) ... Amanda Daniels
2003 - 2004 Карен Сіско / Karen Sisco (серіал) ... Karen Sisco
2003 Діти Шпигунів 3: Кінець Гри / Spy Kids 3-D: Game Over ... Ingrid Cortez
2003 Співаючий детектив / The Singing Detective ... Betty Dark, Hooker
2002 Діти Шпигунів 2: Острів загублених мрій / Spy Kids 2: Island of Lost Dreams ... Ingrid Cortez
2001 Жах з безодні / Mermaid Chronicles Part 1: She Creature (ТБ) ... Lily
2001 Протистояння / The One ... TK Law, Massie Walsh
2001 Шоу Джиммі / The Jimmy Show ... Annie
2001 Центр миру / The Center of the World ... Jerri
2001 Діти шпигунів / Spy Kids ... Ingrid Cortez
1999 Сезон чудес / A Season for Miracles (ТБ) ... Emilie Thompson
1999 Hotel Alexandria (міні-серіал)
1998 Поцілунок Іуди / Judas Kiss ... Coco Chavez
1998 Очі змії / Snake Eyes ... Julia Costello
1998 Згвалтування / Jaded ... Megan 'Meg' Harris
1997 Приватне життя / Lovelife ... Amy
1996 Майкл / Michael ... Bride
1996 Блюз весільних дзвіночків / Wedding Bell Blues ... Violet
1996 - 2002 Кручене місто / Spin City (серіал) ... Ashley Schaeffer
1996 Війна в будинку / The War at Home ... Melissa
1995 Красуні Едіт Уортон / The Buccaneers (міні-серіал) ... Nan St. George
1995 Рапсодія Майамі / Miami Rhapsody ... Leslie Marcus
1994 - 2000 Надія Чикаго / Chicago Hope (серіал) ... Dr. Gina Simon
1994 Банда мотоциклістів / Motorcycle Gang (ТБ) ... Leann
1993 Зять / Son in Law ... Rebecca Warner
1993 Червона спека / Red Hot ... Valentina
1993 Життя цього хлопця. Правдива історія / This Boy's Life ... Norma
1992 Окремий випадок / A Private Matter (ТБ) ... Mary Beth
1992 Історія Едмунда Перрі / Murder Without Motive: The Edmund Perry Story (ТБ) ... Allison Connors
1991 - 1992 Davis Rules (серіал) ... Kathi
1990 Ласкаво просимо додому, Роксі Кармайкл / Welcome Home, Roxy Carmichael ... Young Roxy
1990 - 1991 Американський мрійник / American Dreamer (серіал) ... Young Jessica
1990 - 1991 Ферріс Бьюлера / Ferris Bueller (серіал) ... Ann Peyson
1989 - 1993 Доктор Дуги Хаузер / Doogie Howser, MD (Серіал) ... Sara Newman
1989 - 1993 Квантовий стрибок / Quantum Leap (серіал) ... Michelle Temple Cutter
1989 Загін Беверлі Хіллз / Troop Beverly Hills ... Chica Barnfell
1988 - 1993 Чудові роки / The Wonder Years (серіал) ... Sandy
1987 - 1989 Good Morning, Miss Bliss (серіал) ... Karen
1986 - 1990 Альф / ALF (серіал) ... Laura
1984 - 1992 Хто тут Бос? / Who's the Boss? (Серіал) ... Jane
1981 - 1990 Фелкон Хрест / Falcon Crest (серіал) ... Sydney St. James

Нагороди та премії:

Премія Гільдії акторів, 2008 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Гангстер»)
2434
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шанс
«Найкращий» тиждень мого життя
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.