,
І мертві підуть
Абатство Даунтон
Чорний список
Загрузка...

Олександра Даддаріо

Олександра Даддаріо Олександра Даддаріо Олександра Даддаріо Олександра Даддаріо Олександра Даддаріо Олександра Даддаріо Олександра Даддаріо
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Alexandra Daddario
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 16 березня 1986 | риби
Місце народження: Нью-Йорк, США
Жанри: Драма, комедія, кримінал

Біографія:

Олександра Даддаріо (Alexandra Anna Daddario) народилася навесні 1986 року в Нью-Йорку в родині юристів. Серед предків Олександри були чехи і італійці. У неї є сестра Кетрін і брат Меттью, який також як і Олександра став актором. Як не раз зізнавалася в своїх інтерв'ю, Олександра з раннього віку визначилася з майбутньою професією: «Я виросла в середовищі, де кар'єра актриси не признавалась чимось серйозним - потрібно було закінчити коледж, потім Гарвард і стати юристом або отримати докторський ступінь. Але мені це заняття було не до душі: в 11 років я усвідомила, що хочу стати актрисою і що буду щаслива в цій професії. При цьому я знала, що мої батьки будуть нажахані».

Щоб стати ближче до здійснення своєї мрії, майбутня зірка перевелася з приватної школи Бірлі для дівчаток в Професійну дитячу школу в Нью-Йорку, де змогла зосередитися на заняттях акторської майстерності. Зміцнити свої навички їй вдалося в коледжі Мерімаунт.

Даддаріо дебютувала на телеекранах в 2002 році в серіалі «Всі мої діти», а потім зіграла одну з ролей в культовому проекті «Закон і порядок». Після цього актрису стали запрошувати на зйомки як в телесеріали, так і в повнометражні картини: у 2005 році на великі екрани вийшла стрічка «Кальмар і кит», а через рік - фільм «Найспекотніший штат».

Правда, Олександрі поки не вдавалося закріпитися в повному метрі, що не змусило актрису опустити руки. Протягом наступних років вона продовжувала зніматися в серіалах, взявши участь в таких проектах, як «Сутичка», «Життя на Марсі» і «Сестра Джекі».

Значний успіх прийшов до акторки після того, як вона зіграла кохану головного героя в популярному серіалі «Білий комірець», де її колегою по майданчику став Метт Бомер.

Відразу після цього Даддаріо запросили на зйомки в стрічку «Персі Джексон та Викрадач блискавок», реліз якої відбувся в 2010 році. Кріс Коламбус знімав фентезі про незвичайного хлопчика, який дізнається, що він - син могутнього грецького божества. Цю роль отримав Логан Лерман. А дочку іншої мешканки Олімпу, чарівну Аннабет, зіграла Олександра. За цю роль актриса була номінована на премію Teen Choice Award. Сиквел картини, який вийшов на екрани в 2013 році, тільки підтвердив популярність актриси.

Крім роботи в кіно Даддаріо в 2012 році знялася в кліпі інді-групи Imagine Dragons на їх хіт «Radioactive».

Після «Персі Джексона» актрисі довірили зіграти одну з головних ролей у фільмі жахів «Техаська різанина бензопилою 3D», за яку вона була номінована на премію MTV Movie Award.

У 2014 році Даддаріо запросили в серіал «Справжній детектив», що здобув пізніше неймовірну популярність і отримав кілька престижних кінонагород.

У травні 2015 відбулася прем'єра фільму-катастрофи «Розлом Сан-Андреас», в якому Олександра зіграла одну з ролей разом з такими зірками, як Двейн Джонсон, Карла Ґуджино і Кайлі Міноуг.

Спільні фотосесії і робота на знімальному майданчику, прес-конференції та інша реклама обох частин «Персі Джексона» зіграли з виконавцями головних ролей злий жарт. Багато хто вирішив, що особисте життя Олександри Даддаріо міцно пов'язана з Логаном Лерманом: мовляв, вони зустрічаються. Артисти стверджують, що їм відмінно працювалося, але ні про які ніжні відносини не може й мови йти.

Фільмографія:

Unreachable by Conventional Means ... Kate
2016 Стоянка / The Layover ... Kate
2016 Вибір / The Choice ... Monica
2015 Розлом Сан-Андреас / San Andreas ... Blake
2015 - ... Остання людина на Землі / The Last Man on Earth (серіал) ... Victoria
2014 Моя дівчина - зомбі / Burying the Ex ... Olivia
2014 - ... У шлюбі / Married (серіал) ... Ella the Waitress
2014 - ... Справжній детектив / True Detective (серіал) ... Lisa Tragnetti
2013 Життя в смс-повідомленнях / Life in Text ... Haley; короткометражка
2013 Персі Джексон: Море чудовиськ / Percy Jackson: Sea of ​​Monsters ... Annabeth
2013 Техаська різанина бензопилою 3D / Texas Chainsaw 3D ... Heather Miller
2011 - ... Новенька / New Girl (серіал) ... Michelle
2011 Безшлюбний тиждень / Hall Pass ... Paige
2010 Odd Jobs (ТБ) ... Cassie Stetner
2010 Зловмисник 2 / Bereavement ... Allison Miller
2010 - 2015 Батьки / Parenthood (серіал) ... Rachel
2010 Персі Джексон та Викрадач блискавок / Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief ... Annabeth
2009 - 2014 Білий комірець / White Collar (серіал) ... Kate
2009 - 2015 Сестра Джекі / Nurse Jackie (серіал) ... Young Woman
2009 Концерт братів Джонас / Jonas Brothers: The 3D Concert Experience ... Girlfriend (Central Park Couple)
2008 - 2009 Життя на Марсі / Life on Mars (серіал) ... Emily 'Rocket Girl' Wyatt
2007 Горище / The Attic (відео) ... Ava Strauss
2007 Няньки / The Babysitters ... Barbara Yates
2007 - 2012 Сутичка / Damages (серіал) ... Lily Arsenault
2006 Збиток / Damages (ТБ) ... Lily Arsenault
2006 Найспекотніший штат / The Hottest State ... Kim (у титрах: Alexandra Daddorio)
2006 Pitch ... Alex; короткометражка
2006 Переконання / Conviction (серіал) ... Vanessa
2005 Кальмар і кит / The Squid and the Whale ... Pretty Girl
2005 - ... У Філадельфії завжди сонячно / It's Always Sunny in Philadelphia (серіал) ... Ruby Taft
2001 - 2011 Закон і порядок. Злочинний намір / Law & Order: Criminal Intent (серіал) ... Lisa Wellesley
1999 - 2007 Клан Сопрано / The Sopranos (серіал) ... Another Woman
1990 - 2010 Закон і порядок / Law & Order (серіал) ... Felicia
1970 - 2011 Всі мої діти / All My Children (серіал) ... Laurie Lewis

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2013
Номінації: Кращий переляк («Техаська різанина бензопилою 3D»)
2521
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Корольок - пташка співоча
Майстри сексу
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.