,
Безсоромні
Відьми Іст-Енду
Останнє королівство
Загрузка...

Джинніфер Ґудвін

Джинніфер Ґудвін Джинніфер Ґудвін Джинніфер Ґудвін Джинніфер Ґудвін Джинніфер Ґудвін
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Ginnifer Goodwin
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 22 травня 1978 | близнюки
Місце народження: Мемфіс, Теннессі, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Джошуа Даллас ... одна дитина

Біографія:

Джинніфер Ґудвін (Ginnifer Michelle Goodwin) народилася 22 травня 1978 року в місті Мемфіс, штат Теннессі, у родині співробітниці компанії FedEx і власника студії звукозапису. З раннього віку Джинніфер знала, що буде актрисою. Відразу після школи вона поїхала вчитися акторській майстерності в Бостонський університет, а пізніше продовжила навчання в Лондоні в Королівській Академії драматичного мистецтва. Під час навчання в Академії Ґудвін виходила на сцену у складі Королівської шекспірівської трупи і встигла зіграти Жанну Д`Арк, Офелію і Джесіку в «Венеціанському купці».

Отримавши Сертифікат про закінчення Академії, Ґудвін якийсь час живе в Бостоні, грає там в Хантінгтонскому театрі, незабаром ненадовго переїжджає в Нью-Йорк, з якого вона, як і всі, хто жадає слави на великому екрані, відправляється в Лос-Анджелес підкорювати Голлівуд.

У 1990 році відбувся її перший теледебют в серіалі «Закон і порядок». Це був лише один епізод, а справжню, нехай і другорядну роль вона зіграє тільки у 2001 році в комедійному серіалі «Ед».

Дебют на великому екрані не змусив себе довго чекати: у 2002 році Джинніфер знялася в комедії «Порно і ціпоньки». У 2003 році Ґудвін у чудовій жіночій компанії, що складалася з Джулії Робертс, Кірнстен Данст і Джулії Стайлз, з'явилася в емансипованій мелодрамі «Посмішка Мони Лізи». У 2005 році Джинніфер зіграла роль Вівіан Кеш у біографічній стрічці Джеймса Менголда «Переступити межу», присвяченій історії життя легендарного співака в стилі кантрі Джонні Кеша.

Джинніфер стає впізнаваною в США, і продюсери довіряють їй вже головну роль у телесеріалі «Велике кохання», в якому вона знімалася з 2006 по 2011 рік.

Паралельно актриса активно працює у великому кіно. Вона знялася в таких фільмах, як: «Птахи Америки», «Самотній чоловік», «Обіцяти - ще не одружитись», «Наречений напрокат».

Нарешті, у 2011 році канал ABC запрошує Джинніфер на роль Білосніжки в серіал «Якось у казці». Завдяки дуже успішному старту, серіал був продовжений на 4 сезони, а Білосніжка Ґудвін стала справжньою зіркою.

У 2014 році Джинніфер Ґудвін вийшла заміж за актора Джоша Далласа, через місяць після весілля у пари на світ з'явився син Олівер Фінлі Даллас.

Фільмографія:

2016 Зверополіс / Zootopia ... Judy Hopps, озвучка
2014 Феї і легенда загадкового звіра / Legend of the NeverBeast ... Fawn, озвучка
2013 Вбивство Кеннеді / Killing Kennedy (ТБ) ... Jacqueline Kennedy
2013 - ... Софія Прекрасна / Sofia the First (серіал) ... Gwen
2012 Електричне місто / Electric City (серіал; короткометражний) ... Jean Marie St. Cloud
2011 - ... Якось у казці / Once Upon a Time (серіал) ... Mary Margaret Blanchard
2011 П'ять / Five (ТБ) ... Charlotte
2011 Наречений напрокат / Something Borrowed ... Rachel
2011 Відвези мене додому / Take Me Home Tonight ... Banky
2010 Рамона і Бізус / Ramona and Beezus ... Aunt Bea
2009 Самотній чоловік / A Single Man ... Mrs. Strunk
2009 Обіцяти - ще не одружитись / He's Just Not That Into You ... Gigi Phillips
2008 Птахи Америки / Birds of America ... Ida
2007 День Зеро / Day Zero ... Molly Rifkin
2007 У країні жінок / In the Land of Women ... Janey
2006 - 2010 Велике кохання / Big Love (серіал) ... Margene Heffman
2005 Переступити межу / Walk the Line ... Vivian Cash
2004 Любов приходить до ката / Love Comes to the Executioner ... Dori Dumchovic
2004 Побачення з зіркою / Win a Date with Tad Hamilton! ... Cathy Feely
2003 Посмішка Мони Лізи / Mona Lisa Smile ... Connie Baker
2002 Порно і ціпоньки / Porn 'n Chicken (ТБ) ... Maya
2000 - 2004 Ед / Ed (серіал) ... Diane Snyder
2000 Zelda: An Extrospective Journey (короткометражний) ... Zelda
1999 – ... Губка Боб Квадратні Штани / SpongeBob SquarePants ... Lead Mermaid
1990 - 2009 Закон і порядок / Law & Order (серіал) ... Erica
1929
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Декстер
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.