,
Стародавні
Таємниці Ґравіті Фолз
Заборонене кохання
Загрузка...

Стів Бушемі

Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі Стів Бушемі
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, режисер, сценарист, продюсер
Ім'я (лат.): Steve Buscemi
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 13 грудня 1957 | стрілець
Місце народження: Бруклін, Нью-Йорк
Жанри: Драма, комедія, кримінал
Дружина: Джо Андрес ... одна дитина

Біографія:

Стів Бушемі народився 13 грудня 1957 року в ірландсько-італійській родині. На початку 80-х працював нью-йоркським пожежником. У 1984 році виїхав до Голлівуду.

Відомий гостро характерними ролями бандитів, кілерів та інших негативних персонажів. Володіє індивідуальною манерою акторської гри, поєднуючи ексцентричність і емоційність.

У кінематографічному світі має репутацію поважного актора, незважаючи на те що, як правило, грає другорядні або навіть епізодичні ролі. Зіграв містера Рожевого (одного з учасників пограбування) в «Скажених псах», дрібних і балакучих шахраїв - Мінка в «Перехресті Міллера» і Карла Шовальтера в «Фарго», маніяка Гарланда Гріна в «Повітряній в'язниці» і геолога Рокхаунда в «Армагеддоні». Найбільш відомий роботами з братами Коен і Квентіном Тарантіно. Дружить з Адамом Сендлером і знімається у всіх картинах з його участю. Іноді в дуже маленьких ролях.

Одну зі своїх найбільших ролей Бушемі зіграв у фільмі «Світ примар», за який був номінований на «Золотий глобус».

У 2004 році Бушемі з'явився в п'ятнадцяти епізодах телесеріалу «Клан Сопрано», де зіграв Тоні Бландетто - кузена і друга дитинства головного героя. До цього він виступив як режисер однієї з серій третього і четвертого сезонів, а також зіграв варта райських воріт уві сні Тоні Сопрано.

З 2010 року грає головну роль у серіалі телеканалу HBO «Підпільна імперія» - Накі Томпсона, політика, боса злочинного світу і скарбника міста Атлантік-Сіті.

Фільмографія:

The Ridiculous Six (ТБ) ... Doc Griffin
2016 Staying Cool ... Henry the Wolf Evil
2015 Oppenheimer Strategies
2015 Монстри на канікулах 2 / Hotel Transylvania 2 ... Wayne, озвучка, озвучка
2014 Чоботар / The Cobbler
2014 My Depression (ТБ)
2013 Король сафарі / Khumba ... Skalk, озвучка
2013 Однокласники 2 / Grown Ups 2 ... Wiley
2013 Університет монстрів / Monsters University ... Randy, озвучка
2013 Неймовірний Берт Вандерстоун / The Incredible Burt Wonderstone ... Anton Marvelton
2012 Монстри на канікулах / Hotel Transylvania ... Wayne, озвучка
2012 На дорозі / On the Road
2011 Бастіон / Rampart
2010 У пошуках Теда Деммі / In Search of Ted Demme
2010 Боротьба за ваше право / Fight for Your Right Revisited ... Waiter
2010 Підпільна імперія / Boardwalk Empire (серіал) ... Enoch 'Nucky' Thompson
2010 Піт Смаллс мертвий / Pete Smalls Is Dead ... Bernie Lake
2010 Обраний / Chosen One, The ... Neal
2010 Однокласники / Grown Ups ... Wiley
2010 Blank City
2009 Протест молодості / Youth in Revolt ... George Twisp
2009 Місія Дарвіна / G-Force ... Bucky, озвучка
2009 Святий Джон з Лас-Вегаса / Saint John of Las Vegas ... John
2009 Красунчик Гаррі / Handsome Harry ... Thomas Kelley
2009 Джон Рабе / John Rabe ... Dr. Robert Wilson
2009 Посланник / Messenger, The ... Dale Martin
2008 Ігор / Igor ... Scamper, озвучка
2007 Чак і Ларрі: Запальні молодята / I Now Pronounce You Chuck & Larry ... Clint Fitzer
2007 Здається, я люблю свою дружину / I Think I Love My Wife ... George
2007 Інтерв'ю / Interview ... Pierre Peders
2006 Павутина Шарлотти / Charlotte's Web ... Templeton the Rat, озвучка
2006 Чокнутий / Delirious ... Les Galantine
2006 Dust to Dust: The Health Effects of 9 / 11 ... оповідач
2006 Будинок - монстр / Monster House ... Nebbercracker, озвучка
2006 Париж, я люблю тебе / Paris, je t'aime ... The Tourist
2006 Реклама для генія / Art School Confidential ... Broadway Bob D'Annunzio, в титрах не вказаний
2006 - 2008 30 Rock ... Lenny Wosniak (серіал)
2005 Кохання і цигарки / Romance & Cigarettes ... Angelo
2005 Острів / Island, The ... McCord
2005 Excavating Taylor Mead ... оповідач
2005 Who's the Top? ... Cymon
2004 Не бий копитом / Home on the Range ... Wesley, озвучка
2003 Велика риба / Big Fish ... Norther Winslow
2003 Кава і сигарети / Coffee and Cigarettes ... Waiter
2003 Діти шпигунів 3: Гра закінчена / Spy Kids 3-D: Game Over ... Romero
2002 Мертва рок-зірка / Deadrockstar ... Reverend Ely
2002 Діти Шпигунів 2: Острів загублених мрій / Spy Kids 2: Island of Lost Dreams ... Romero
2002 Мільйонер мимоволі / Mr. Deeds ... Crazy Eyes
2002 Тринадцять місяців / 13 Moons ... Bananas The Clown
2002 Любов за часів грошей / Love in the Time of Money ... Martin Kunkle
2002 Проект Лярамі / Laramie Project, The ... Doc O'Conner
2001 Прихована загроза / Domestic Disturbance ... Ray Coleman
2001 Корпорація монстрів / Monsters, Inc. ... Randall Boggs, озвучка
2001 Сіра зона / Grey Zone, The ... 'Hesch' Abramowics
2001 Остання фантазія / Final Fantasy: The Spirits Within ... Officer Neil Fleming, озвучка
2001 Світ примар / Ghost World ... Seymour
2001 Подвійна осічка / Double Whammy ... Jerry Cubbins
2000 28 днів / 28 Days ... Cornell Shaw
2000 Звірофабрика / Animal Factory ... A.R. Hosspack
1999 Великий тато / Big Daddy ... Homeless Guy
1999 - 2007 Клан Сопрано / Sopranos, The ... Tony Blundetto (серіал)
1998 Луїс і Френк / Louis & Frank ... Drexel
1998 Армагеддон / Armageddon ... Rockhound
1998 Самозванці / Impostors, The ... Happy Franks
1998 Великий Лебовськи / Big Lebowski, The ... Theodore Donald 'Donny' Kerabatsos
1998 Співак на весіллі / Wedding Singer, The ... David 'Dave' Veltri, в титрах не вказаний
1997 Справжня блондинка / Real Blonde, The ... Nick
1997 Повітряна в'язниця / Con Air ... Garland 'The Marietta Mangler' Greene
1996 Black Kites ... The Father
1996 Втеча з Лос-Анжелеса / Escape from LA ... Map to the Stars Eddie
1996 Канзас-Сіті / Kansas City ... Johnny Flynn
1996 Вітальня з деревами / Trees Lounge ... Tommy
1996 Фарго / Fargo ... Carl Showalter
1995 Чим зайнятися мерцеві в Денвері / Things to Do in Denver When You're Dead ... Mister Shhh
1995 Відчайдушний / Desperado ... Buscemi
1995 Біллі Медісон / Billy Madison ... Danny McGrath, в титрах не вказаний
1995 Життя в забутті / Living in Oblivion ... Nick Reve
1995 - 2004 Drew Carey Show, The ... Mr. Marchetti (серіал)
1994 Розшукується одноокий Джимми / Search for One-eye Jimmy, The ... Ed Hoyt
1994 Плутанина / Floundering ... Ned
1994 Кримінальне чтиво / Pulp Fiction ... Buddy Holly
1994 Кого б мені вбити / Who Do I Gotta Kill?
1994 Той, хто закоханий / Somebody to Love ... Mickey
1994 Останній ізгой / Last Outlaw, The ... Philo
1994 Пустоголові / Airheads ... Rex
1994 Підручний Хадсакера / Hudsucker Proxy, The ... Beatnik Barman at Ann's 440
1993 Ед і його мертва матуся / Ed and His Dead Mother ... Ed Chilton
1993 Двадцять баксів / Twenty Bucks ... Frank
1993 Сонце, що сходить / Rising Sun ... Willy 'the Weasel' Wilhelm
1993 Прекрасна Беатріс / Claude
1993 - 1999 Забійний відділ / Homicide: Life on the Street ... Gordon Pratt (серіал)
1992 Що сталося з Пітом / What Happened to Pete ... Stranger
1992 В супі / In the Soup ... Aldolpho Rollo
1992 Криво і навскіс / CrissCross ... Louis
1992 Скажені пси / Reservoir Dogs ... Mr. Pink
1992 - 1999 Без розуму від тебе / Mad About You ... Howie Balenger (серіал)
1991 Життя прекрасне / Life Is Nice ... Convienent Store Clerk
1991 Біллі Батгейт / Billy Bathgate ... Irving
1991 Бартон Фінк / Barton Fink ... Chet
1991 Зандалі / Zandalee ... OPP Man
1990 Перехрестя Міллера / Miller's Crossing ... Mink
1990 Король Нью-Йорка / King of New York ... Test Tube
1990 Force of Circumstance
1990 Казки з темної сторони / Tales from the Darkside: The Movie ... Bellingham
1989 Кава і сигарети 2 / Coffee and Cigarettes II ... Waiter
1989 Шукачі з Бродвею / Bloodhounds of Broadway ... Whining Willie
1989 Таємничий поїзд / Mystery Train ... Charlie the Barber
1989 Borders ... Ted
1989 Раби Нью-Йорка / Slaves of New York ... Wilfredo
1989 Нью-Йоркські історії / New York Stories ... Gregory Stark
1989 - 1996 Байки зі склепу / Tales from the Crypt ... Ike (серіал)
1989 Самотній голуб / Lonesome Dove ... Luke (серіал)
1988 Розумники на арені / Arena Brains
1988 Серце Півночі / Heart of Midnight ... Eddy
1988 Осяяння / Vibes ... Fred
1988 Поцілунок татуся на ніч / Kiss Daddy Goodnight ... Johnny
1988 Поклич мене / Call Me ... Switchblade
1988 - 1990 Монстри / Monsters ... John Dennis (серіал)
1987 No Picnic ... Dead Pimp
1987 Серце / Heart ... Nicky
1986 Film House Fever ... Tony
1986 Сновида / Sleepwalk ... Worker
1986 Шлях, як він є / Way It Is, The
1986 Прощальні погляди / Parting Glances ... Nick
1986 - 1994 Закон Лос-Анджелеса / LA Law ... David Lee (серіал)
1985 Tommy's ... Tommy
1985 - 1989 Зрівнювач / Equalizer, The ... Archie, the Electronics Store Clerk (серіал)
1984 - 1989 Поліція Майамі: Відділ моралі / Miami Vice ... Rickles (серіал)
1975 - 2008 Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live ... Billy (серіал)

Нагороди та премії:

Золотий глобус, 2011 рік
Номінації: Краща чоловіча роль на ТБ (драма) («Підпільна імперія »)

Санденс, 2005 рік
Номінації: Гран-прі в категорії «Драматичний фільм » («Самотній Джим»)

Золотий глобус, 2002 рік
Номінації: Краща чоловіча роль другого плану («Світ примар»)

Премія каналу «MTV», 1997 рік
Номінації: Кращий екранний дует («Фарго»)
6696
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Сімпсони
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.