,
Помаранчевий - хіт сезону
Дівчата
Тихий океан
Загрузка...

Ванесса Параді

Ванесса Параді Ванесса Параді Ванесса Параді Ванесса Параді
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Vanessa Paradis
Зріст: 1.60 м
Дата народження: 22 грудня 1972 | козоріг
Місце народження: Сен-Мор-де-Фоссе, Франція
Жанри: Драма, комедія, мелодрама
Чоловік: Джонні Депп (розлучення) ... двоє дітей

Біографія:

Народилася 22 грудня 1972 у паризькому передмісті Сен-Мор-де-Фоссе (департамент Валь-де-Марн). З дитинства Ванесса захоплювалася співом і танцями. Її сім'я займалася шоу-бізнесом, і вже в сім років дівчинка з'явилася на французькому телебаченні на телеконкурсі L'école des fans з піснею Emilie Jolie. У 1986 році, у свої 14 років, Ванесса здобула європейську популярність з піснею Таксист Джо (Joe le taxi). У наступному році вийшов її не менш успішний дебютний альбом M & J, що став платиновим.

У 1989 Ванесса дебютувала в кіно в головній жіночій ролі у фільмі «Біле весілля» Жана-Клода Бріссона. Кажуть, що ця робота принесла актрисі ненависть всього жіночого населення Франції за відверті еротичні сцени. Після цього Ванесса не знімалася в кіно п'ять років. У цей час виходять її альбоми Variation Sur Le Même T'aime (1990), Vanessa Paradis (1992), Vanessa Paradis Live (1994). Одночасно Ванесса підписала контракт з фірмою «Шанель» і почала кар'єру фотомоделі, рекламуючи парфуми «Коко».

У 1995 році вона знову з'являється на екранах у фільмі «Еліза» Жака Беккера разом з Жераром Депардьє. У цьому проекті Ванесса набагато жорсткіше контролювала свій імідж, хоча не соромилася своїх еротичних сцен.

У 1997 році актриса приймається за комедійні ролі і знімається в містичній комедії «Зачароване кохання» Рене Манзоні разом з Жаном Рено. У 1998 році - у фільмі «Один шанс на двох» Патріса Леконта, її партнери тут Жан-Поль Бельмондо і Ален Делон. Патріс продовжує працювати з Ванессою і в 1999 році виходить «Дівчина на мосту» з афішами «Ванесса Параді і Даніель Отой».

У 2004 році Ванесса зіграла у фільмі «Атомний цирк», повернення Джеймса Батая братів Пуаро. У 2005 році вона бере участь у першому фільмі Сержа Фрайдмана, сценариста «Дівчини на мосту», під назвою Мій ангел. Тоді ж, у 2005-му, Ванесса бере участь в озвучуванні анімаційного фільму Чарівна пригода.

З 1998 року цивільним чоловіком Ванесси Параді є актор Джонні Депп. У пари двоє дітей - дочка Лілі-Роуз Мелоді (27 травня 1999) і син Джек (9 квітня 2002). У 2005 році Ванесса Параді і Джонні Депп працювали над спільним проектом - фільмом Людина, яка убила Дон Кіхота, в якому Ванесса Параді мала виконувати роль Дульсінеї, а Джонні Депп - Дух Короля. Однак через численні проблем зйомки фільму не були завершені.

Фільмографія:

2014 Ріо, я люблю тебе / Rio, Eu Te Amo ... Mulher (segment 'Quando não há Mais Amor')
2014 Красуні в Парижі / Sous les jupes des filles
2013 Під маскою жиголо / Fading Gigolo ... Avigal
2012 Корнуела / Cornouaille ... Odile
2012 Мої дрібні вчинки / Je me suis fait tout petit ... Emmanuelle
2012 Фламінго Дубаї / Dubaï Flamingo ... Jackie
2011 Кафе де Флор / Café de Flore ... Jacqueline
2010 Монстр у Парижі / Un monstre à Paris ... озвучка
2010 Серцеїд / L'arnacoeur ... Juliette Van Der Becq
2007 Ключ / La clef ... Cécile
2006 Рожевий солдатів (ТБ) / Le soldat Rose ... Made in Asia ()
2005 Чарівна пригода / Magic Roundabout, The ... Margote
2004 Мій ангел / Mon ange ... Colette
2004 Атомний цирк: Повернення Джеймса Баттла / Atomik Circus - Le retour de James Bataille ... Concia
1999 Дівчина на мосту / Fille sur le pont, La ... Adele
1998 Один шанс на двох / Une chance sur deux ... Alice Tomaso
1998 Насолода / Plaisir (et ses petits tracas), Le ... La voix du nouvel age, озвучка
1997 Зачароване кохання / Un amour de sorciere ... Morgane
1995 Еліза / Elisa ... Marie Desmoulin
1989 Біле весілля / Noce blanche ... Mathilde Tessie

Нагороди та премії:

Сезар, 2000 рік
Номінації: Краща актриса («Дівчина на мосту»)

Сезар, 1990 рік
Переможець: Багатообіцяюча актриса («Біле весілля»)
5462
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Доктор Хаус
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.