,
Південний Парк
Уламки щастя
Таємниці Ґравіті Фолз
Загрузка...

Брі Ларсон

Брі Ларсон Брі Ларсон Брі Ларсон Брі Ларсон Брі Ларсон Брі Ларсон Брі Ларсон Брі Ларсон Брі Ларсон
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Brie Larson
Зріст: 1.70 м
Дата народження: 1 жовтня, 1989 | терези
Місце народження: Сакраменто, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, драма, мелодрама

Біографія:

Брі Ларсон (Brianne Sidonie Desaulniers) народилася восени 1989 року в Сакраменто, Каліфорнія, в сім'ї мануальних терапевтів. Її батьки розлучилися, коли вона була ще дитиною, після чого Брі разом з мамою та молодшою сестрою переїхала в Лос-Анджелес. Вже в сім років Брі твердо була впевнена, що буде відомою актрисою. Реалізувати свою мрію вона вирішила в «American Conservatory Theater», де стала наймолодшою студенткою на курсі.

Початок кар'єри актриси не можна назвати вдалим. Її першою роботою стали зйомки в програмі «Нічне шоу з Джей Лено». Незабаром після цього вона знялася в серіалі «Шиммель», але він в результаті не вийшов в ефір. Потім Ларсон була затверджена на роль в молодіжній комедії на каналі ABC, але в останній момент продюсери змінили рішення і взяли іншу акторку. Невдачі не зламали юну актрису - Брі продовжувала наполегливо відвідувати різноманітні кастинги.

У 2003 році Брі Ларсон посміхнулася вдача - їй запропонували зіграти одну з головних ролей у фільмі Дуейна Данем «Зоряна траса» - про юних сестер-гонщиць, які намагаються будь-що-будь довести хлопцям, що на трасі вони не гірше за них.

Потім послідувала комедія «Нічна тусовка» Джо Нуссбаум, де Ларсон зіграла школярку Ліз. Пізніше вона продовжила зніматися в сімейних комедіях: «Крик сови» Віла Шрайнера і «Будинок вщент» Сема Харпера, де її партнером по знімальному майданчику був відомий Денні ДеВіто.

Паралельно зі зйомками у фільмах Брі почала музичну кар'єру. У 2007 році вона підписала контракти з Universal Records і Casablanca Records, випустила дебютний альбом «Finally Out of P.E» і зняла декілька кліпів.

У 2009 році Брі Ларсон привернула до себе увагу блискуче зіграної роллю в телевізійному серіалі «Сполучені Штати Тари» каналу Showtime, в продюсерах якого значився сам Стівен Спілберг, а в головних ролях відомі і досвідчені кіноактори Тоні Колетт і Джон Корбетт.

У 2010 році Брі знялася в екранізації культового коміксу «Скотт Пілігрим проти всіх» режисера Едгара Райта. Актриса блискуче зіграла холодну, як лід, виконавицю року Енві Адамс.

У 2012 році Ларсон виконала одну з головних ролей в комедійному бойовику «Мачо і ботан». У 2013 році вона зіграла сестру героя Джозефа Ґордона-Левітта в його дебютній режисерській роботі «Пристрасті Дон Жуана».

Низку комедійних фільмів перервала драма Дестіні Креттона «Короткий термін 12», де Ларсон втілила роль працівниці дитячого табору для важких підлітків. «Я неодноразово дивилася «Короткий термін 12», але не тому, що я собі в ньому подобаюся. Я просто люблю всіх, хто знявся в цьому фільмі, і отриманий мною досвід, був воістину чарівним. Кожен раз вчуся чомусь новому, коли дивлюся цей фільм». За цю роботу актриса була відзначена призом на кінофестивалі в Локарно.

У 2015 році на великому екрані з'явилися відразу два фільми з її участю - комедія «Дівчина без комплексів» і драма «Кімната», яка принесла їй «Золотий глобус» і премію BAFTA. Сама Брі визнається, що картина «Кімната» дуже багато значить для неї.

Крім того, Брі, незважаючи на свою ще юний вік, вже встигла стати режисером і сценаристом двох короткометражних стрічок: «The Arm» і «Weighting». Багато акторів, які в майбутньому починають знімати фільми - виконують в них головні ролі, але Ларсон, судячи з усього, була цікава ідея саме створення стрічок, а не бажання «засвітитися» на екрані.

Що стосується особистого життя, то актриса вже давно зустрічається з лідером групи «Phantom Planet» Алексом Грінвальдом. Відомо також, що Брі - сувора вегетаріанка. Живе в Лос-Анджелесі і дружить з актрисою Шейлін Вудлі. Дівчата познайомилися в 2013 році і з тих пір підтримують дружні стосунки.

В одному з інтерв'ю на запитання журналіста яку частину свого тіла вона вважає найсексуальнішою, Брі без роздумів відповіла: «Мозок»).

Фільмографія:

Фобія кохання / Relanxious ... Chelsea
2017 Кінг Конг Острів черепа / Kong: Skull Island
2016 Стрілянина / Free Fire
2016 Басматі блюз / Basmati Blues ... Linda
2015 Кімната / Room ... Ma
2015 Дівчина без комплексів / Trainwreck ... Kim
2015 В пошуках вогню / Digging for Fire ... Max
2014 Гравець / The Gambler ... Amy Phillips
2014 Jenny Lewis: Just One of the Guys (відео, короткометражний) ... Man
2013 Bitter Orange (короткометражний) ... Myrtle
2013 Короткий термін 12 / Short Term 12 ... Grace
2013 Пристрасті Дон Жуана / Don Jon ... Monica
2013 Захоплюючий час / The Spectacular Now ... Cassidy
2013 - ... Шоу Кролла / Kroll Show (серіал) ... College Girlfriend
2012 Entry Level (ТБ) ... Laura
2012 Мачо і ботан / 21 Jump Street ... Molly Tracey
2011 Treatment ... Franny
2011 Бастіон / Rampart ... Helen
2011 - ... Спецназ: Сан-Дієго / NTSF: SD: SUV (серіал) ... Katerin
2011 Smorgasbord (короткометражний) ... Clara
2011 Блаженство з п'ятої східної / The Trouble with Bliss ... Stephanie Jouseski
2010 Скотт Пілігрим проти всіх / Scott Pilgrim vs. the World ... Envy Adams
2009 Грінберг / Greenberg ... Sara
2009 - ... Ліга / The League (серіал) ... Ashley
2009 - 2015 Однокурсники / Community (серіал) ... Rachel
2009 Таннер Холл / Tanner Hall ... Kate
2009 Просто Пек / Just Peck ... Emily
2009 - 2011 Сполучені Штати Тари / United States of Tara (серіал) ... Kate Gregson
2008 Будинок вщент / House Broken ... Suzy Decker
2008 The Babysitter (короткометражний) ... Allison
2007 Приголомшені / Remember the Daze ... Angie
2006 Крик сови / Hoot ... Beatrice
2005 - 2010, Та, що Говорить із Привидами / Ghost Whisperer (серіал) ... Krista Eisenberg
2005 Медісон / Madison ... Racing Girl # 2
2004 Нічна тусовка / Sleepover ... Liz
2004 Із 13 в 30 / 13 Going on 30 ... Six Chick
2003 - 2006 Королева екрану / Hope & Faith (серіал) ... Sydney Shanowski
2003 Зоряна траса / Right on Track (ТБ) ... Courtney Enders
2001 - 2002 Підростаючий батько / Raising Dad (серіал) ... Emily Stewart
2000 Schimmel (ТБ) ... Samantha
2000 Потім з'явився ти / Then Came You (серіал) ... Young Allison
1999 Спеціальна доставка / Special Delivery ... Little Angel
1999 - 2001 Кращі / Popular (серіал) ... Robin Robin
1998 Володіти і володіти / To Have & to Hold (серіал) ... Lily
1994 - 2003 Дотик ангела / Touched by an Angel (серіал) ... Rachel
1992 - 2014 Нічне шоу з Джей Лено / The Tonight Show with Jay Leno (серіал) ... Girl Scout

Нагороди та премії:

Оскар, 2016 рік
Переможець: Краща жіноча роль («Кімната»)

Золотий глобус, 2016 рік
Переможець: Краща жіноча роль (драма) («Кімната»)

Британська академія, 2016 рік
Переможець: Нагорода Висхідній зірці
Номінації: Краща жіноча роль («Кімната»)

Премія Гільдії акторів, 2016 рік
Переможець: Краща жіноча роль («Кімната»)

Премія каналу «MTV», 2012 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Мачо і ботан»)
1514
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Роксолана
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.