,
Готем
Царство
Декстер
Загрузка...

Сергій Бурунов

Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов Сергій Бурунов
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, актор: дубляж
Ім'я (лат.): Sergei Burunov
Зріст: 1.74 м
Дата народження: 6 березня 1977 | риби
Місце народження: Москва, СРСР (Росія)
Жанри: Драма, бойовик, трилер

Біографія:

Сергій Бурунов народився 6 березня 1977 року. У юності хлопчик мріяв стати льотчиком. У шістнадцять років він закінчив 2-й Московський Аероклуб імені В. Талалихина за спеціальністю «Льотна експлуатація навчально-тренувального літака Як-52» і в 1994 році вступив до Качинського Вищого Авіаційного училища льотчиків імені О.Ф. Мясникова. Тут він повинен був отримати професію льотчик-інженер.

У стінах Качинського училища проявився артистичний талант Сергія Бурунова. Він успішно виступав за місцеву команду КВК, а у вільний час веселив однокурсників тим, що імітував голоси офіцерів училища.

На третьому курсі Сергій усвідомив, що армія і він - речі несумісні, і пішов з училища. Він згадує: «Довго маявся - то туди, то сюди. У спеціальності хотів залишитися, думав вступити до Академії цивільної авіації. Сходив на одну лекцію і пішов. Бо побачив там турбіну двигуна в розрізі в якогось хлопчика. Це треба було креслити на гігантському ватмані двигун. Я кажу: «Ні, це точно не моє».

У спробах знайти себе, Сергій Бурунов в 1997 році вступив до Державного естрадно-циркового училища імені М. М. Румянцева на відділення «Естрада». Проте вже на наступний рік юнак пішов і звідти, вступив до Вищого Театрального училища імені Б.В. Щукіна.

У 2002 році Сергій закінчив навчання і був прийнятий в трупу Московського академічного театру Сатири, де пропрацював до 2006 року.

У кіно Сергій Бурунов почав зніматися з 2003 року. На екрані йому, як правило, дістаються ролі другого плану. Глядачі могли запам'ятати його за фільмами: «Ешелон», «Осінній детектив», «Сім дружин одного холостяка», «Відблиски», «На грі», «Дикий», «Десантура».

Крім того, актор займається озвученням зарубіжних фільмів. Його голосом говорить герой Леонардо ДіКапріо в фільмі «Авіатор», щурик Ремі в мультфільмі «Рататуй» і інші герої фільмів та мультфільмів.

Пародійний талант Сергія Бурунова став у нагоді в телевізійній програмі «Велика різниця». У цьому проекті актор бере участь з першого випуску. Кого тільки йому не доводилося пародіювати: телеведучих Олександра Гордона, Володимира Познера, Олександра Маслякова, Дмитра Крилова, Івана Затєвахіна, поета Олександра Пушкіна, акторів Федора Бондарчука, Володимира Етуша, Костянтина Хабенського (у фільмі «Адмірал»), Андрія Мягкова (у фільмі «Службовий роман»), В'ячеслава Тихонова (в «Сімнадцяти миттєвостях весни») і багатьох-багатьох інших. Такі різні персонажі, але як тонко вони відтворені. Втім, сам актор стверджує, що він не робить пародій: «Я граю цих людей. Я намагаюся показувати людські процеси. Як людина мислить, як він говорить, чому він так говорить».

Сергія Бурунова часом питають в інтерв'ю: «Не шкодує він, що пішов з авіації?» На що він чесно зізнається, що моментами буває. У 2010 році він знявся у військовій картині «Серце ворога», де зіграв німецького льотчика люфтваффе Франца. Він розповідає: «Ця картина перевернула дуже багато чого в моєму житті. Повітряний бій знімали в літаку, на реальному пілотажі. Як-52, мій літак, на якому я в другому московському міському аероклубі здавав заліки. І ось мене в нього садять! «Апельсин» у мене зірвало відразу! З тих пір я почав їздити на аеродром. Навіть думав: «Блін, може, повернутися?».

Фільмографія:

2015 - ... Непідсудні (серіал)
2015 КДБ проти МВС (серіал)
2015 Терміново вийду заміж
2015 Привид ... психолог
2015 Духless 2 ... Шохім
2014 Серце ворога ... Франц
2014 - ... Неформат (серіал)
2014 Випускний ... батько Дем'яна
2014 Шукаю дружину з дитиною (міні-серіал) ... Борис Кузін
2014 У спорті тільки дівчата ... ректор
2013 Шерлок Холмс (серіал) ... Том Тейлор
2013 Супер Макс (серіал) ... офіцер військового училища
2013 Між нами, дівчатами (серіал)
2013 Супергерої (серіал)
2013 Все включено 2 ... Коц
2012 - ... Кухня (серіал) ... майор ФМС
2012 Zолушка ... продюсер
2011 Казка. Є ... геохим
2011 Короткий курс щасливого життя (серіал) ... Тимур
2011 Про що ще говорять чоловіки ... Зигмунд Фрейд
2011 Мантикора ... 2-й пілот
2010 Сищик Самоваров (серіал) ... Герман
2010 Сорок третій номер (серіал) ... слідчий Щегольков
2010 Без права на помилку (ТБ) ... Соболь
2010 Зайцев, пали! Історія шоумена ... Сергій Юрійович, спонсор досліджень
2010 Море бажань ... короткометражка
2010 Тухачевський: Змова маршала (ТБ) ... Петро Дибенко
2010 Стомлені сонцем 2: Предстояння ... укладений
2009 Сім дружин одного холостяка (серіал) ... майор Хомутов
2009 Хрест в колі (серіал) ... Сальников
2009 220 вольт любові (серіал)
2009 Відблиски (серіал) ... Єрьомін
2009 Дикий (серіал) ... Клим Шерстопятов
2009 Пригоди Ролли 3D ... озвучка
2009 - 2013 Мульт особистості (серіал) ... озвучка
2009 Десантура (серіал) ... капітан Сергій Олександрович Кочкін
2009 На грі ... Борис, помічник Покровського
2009 Ласкавий травень ... чиновник №2
2009 ЛОпуХИ: Епізод перший ... Фізик
2009 Божевільна допомога ... грабіжник
2008 Охоронець Каїна (серіал) ... Лапутин
2008 Знахар (серіал) ... Егорша
2008 Вкрасти у ... (серіал) ... слідчий Юр'єв
2008 Галина (серіал) ... співробітник служби протоколу
2008 Осінній детектив (серіал) ... капітан Калінін
2008 - 2009 Я - охоронець (серіал) ... Лапутин
2008 С.С.Д. ... Режисер-талантище
2008 Апостол (міні-серіал) ... закадровий текст, озвучка
2007 Служба довіри (серіал) ... сутенер Міша
2007 Експерти (серіал)
2007 Погоня за ангелом (серіал) ... Білявий
2006 Сталін: Live (серіал) ... Кокорін Василь Васильович
2006 - 2008 Хто в домі господар? (Серіал) ... доктор
2006 Острів ... ад'ютант
2005 Ешелон (серіал) ... капітан Трушин
2004 Водій для Віри
2003 Москва. Центральний округ (серіал) ... дід Репейникова в молодості

Озвучування:

2010 Острів проклятих / Shutter Island ... Teddy Daniels
2009 Елвін і бурундуки 2 / Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel ... Dave
2009 Носії / Carriers ... Brian
2009 Кидок кобри / G.I. Joe: The Rise of Cobra ... Duke
2009 Тимчасово вагітна / Labor Pains
2009 Трансформери: Помста занепалих / Transformers: Revenge of the Fallen ... Major Lennox
2009 Джонні Д. / Public Enemies ... John Dillinger
2009 Загублений світ / Land of the Lost ... Will Stanton
2009 Імаджинаріум Доктора Парнаса / Imaginarium of Doctor Parnassus, The ... Imaginarium Tony # 1
2009 Без ансамблю / Dance Flick ... Mr. Moody
2009 Велика гра / State of Play ... Det. Donald Bell
2009 Люблю тебе, чувак / I Love You, Man ... Peter Klaven
2009 Монстри проти прибульців / Monsters vs Aliens ... Gallaxhar
2009 Останній будинок зліва / Last House on the Left, The ... Francis
2009 Нічого особистого / Duplicity ... Richard Garsik
2009 Хранителі / Watchmen ... Adrian Veidt / Ozymandias
2009 Кораліна в Країні Кошмарів / Coraline ... Father / Other Father
2008 Операція Валькірія / Valkyrie ... Colonel Mertz von Quirnheim
2008 Півтора лицаря: У пошуках викраденої принцеси Херцелінди / 1 1 / 2 Ritter - Auf der Suche nach der hinreißenden Herzelinde
2009 Хранителі ... Едріан Вайдт / Озімандіас
2008 Дорога змін / Revolutionary Road ... Frank Wheeler
2008 Тiло Брехнi / Body of Lies ... Roger Ferris[
2008 Рок-н-рольщик / RocknRolla ... Handsome Bob
2008 Грім у тропіках / Tropic Thunder ... Рік Долбер
2008 Хроніки мутантів / Mutant Chronicles
2008 Ананасовий експрес: Сижу, курю / Pineapple Express ... Budlofsky
2008 Не жартуйте з Zоханом! / You Don't Mess with the Zohan ... Zohan Dvir
2008 Неймовірний Халк / Incredible Hulk, The ... Emil Blonsky
2008 Секс у великому місті / Sex and the City ... Jerry 'Smith' Jerrod
2008 Імпі - суперстар! / Urmel voll in Fahrt
2008 Спіді Гонщик / Speed Racer ... Rex
2008 Список контактів / Deception ... Jonathan McQuarry
2008 Пригоди у Веґасі / What Happens in Vegas ... Jack Fuller
2008 Психушка (відео) / Asylum ... Kelso
2008 Фантоми / Shutter ... Benjamin Shaw
2008 Ніколи не здавайся / Never Back Down ... Ryan McCarthy
2008 Хортон / Horton Hears a Who! ... Tommy
2008 Елегія / Elegy
2008 Прости за любов / Scusa ma ti chiamo amore
2008 Не залишає сліду / Untraceable
2007 Фатальний вибір / Blackout
2007 Елвін і бурундуки / Alvin and the Chipmunks ... Theodore
2007 Роллі та Ельф: Неймовірні пригоди /
2007 Мла / Mist, The ... Bud Brown
2007 Твій друг щур (відео) / Your Friend the Rat ... Remy, озвучка
2007 Леви для ягнят / Lions for Lambs ... Lt. Col. Falco
2007 Гангстер / American Gangster ... Jimmy Zee
2007 Війна і мир (серіал) / ... Napoleon
2007 Код апокаліпсиса ... Луї
2007 Чистильник / Cleaner
2007 Репортаж / [Rec] ... Guillem Marimon
2007 Королівство / Kingdom, The ... Ronald Fleury
2007 Поїзд на Юму / 3:10 to Yuma
2007 Класний мюзикл: Канікули (ТБ) / High School Musical 2 ... Mr. Fulton
2007 Сімпсони в кіно / Simpsons Movie, The ... Robot
2007 Рататуй / Ratatouille ... Remy
2007 Трансформери / Transformers ... Captain Lennox
2007 Фантастична четвірка 2: Вторгнення Срібного Серфера / 4: Rise of the Silver Surfer ... The Silver Surfer
2007 Черепашки-ніндзя / TMNT ... Donatello
2007 Типу круті лягаві / Hot Fuzz ... Sgt. Nicholas Angel
2007 Фокусники / Magicians
2006 300 спартанців / 300 ... Stelios
2006 Козирні тузи / Smokin 'Aces ... Jack Dupree
2006 Кривавий діамант / Blood Diamond ... Danny Archer
2006 Відпустка по обміну / Holiday, The
2006 Боббі / Bobby ... Tim
2006 Дитя людське / Children of Men
2006 Як малі діти / Little Children ... Brad Adamson
2006 Поліція Майамі: Відділ моралі / Miami Vice ... Ricardo Tubbs
2006 Потрійний форсаж: Токійський Дріфт / Fast and the Furious: Tokyo Drift, The ... Sean Boswell
2006 Люди Ікс: Остання битва / X-Men: The Last Stand ... Warren Worthington III / Angel
2006 Посейдон / Poseidon ... Dylan Johns
2006 Любов і інші неприємності / Failure to Launch ... Trip
2006 Альфа Дог / Alpha Dog ... Jake Mazursky
2005 Мюнхен / Munich ... Robert
2005 Морпіхи / Jarhead ... Staff Sgt. Sykes
2005 Doom / Doom ... John Grimm
2005 Гроші на двох / Two for the Money ... Jerry
2005 Крижаний врожай / Ice Harvest, The
2005 Брати Грімм / Brothers Grimm, The ... Wilhelm Grimm
2005 Місія «Сереніті» / Serenity
2005 Непрохані гості / Wedding Crashers ... Zachary 'Sack' Lodge
2005 Перекладачка / Interpreter, The ... Philippe
2005 Бріс Прекрасний / Brice de Nice ... Brice Agostini, dit Brice de Nice
2005 Місто гріхів / Sin City ... Bozo # 3
2005 - 2008 Аватар: Легенда про Аанге / Avatar: The Last Airbender (серіал) ... Additional voices
2004 Авіатор / Aviator, The ... Howard Hughes
2004 Набережна Орфевр, 36 / 36 Quai des Orfèvres ... Jenner
2004 - 2008 Божевільні за склом / Drawn Together (серіал) ... Spanky Ham
2004 Нова поліцейська історія / Xin jing cha gu shi ... Tin Tin Law
2004 На узбіччі / Sideways ... Miles
2004 Папарацці / Paparazzi ... Leonard Clark
2004 Широко крокуючи / Walking Tall ... Booth
2003 У пастці часу / Timeline ... Andre Marek
2003 Подвійний форсаж / 2 Fast 2 Furious ... Agent Dunn
2003 Пограбування по-італійськи / Italian Job, The ... Lyle
2003 Як позбутися хлопця за 10 днів / How to Lose a Guy in 10 Days ... Ben
1995 Хоробре серце / Braveheart ... Robert the Bruce
3142
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Водолій
Шерлок
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.