,
Південний Парк
Таємниці Ґравіті Фолз
Готем
Загрузка...

Морена Баккарін

Морена Баккарін Морена Баккарін Морена Баккарін Морена Баккарін Морена Баккарін Морена Баккарін Морена Баккарін
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Morena Baccarin
Зріст: 1.71 м
Дата народження: 2 червня, 1979 | близнюки
Місце народження: Ріо-де-Жанейро, Бразилія
Жанри: Драма, бойовик, кримінал
Чоловік: Остін Чік (розлучення) ... одна дитина; Бенжамін МакКензі ... одна дитина

Біографія:

Морена Баккарін (Morena Baccarin) з'явилася на світ 2 червня 1979 року в місті-мрії Ріо-де-Жанейро. Батько акторки, Фернандо Баккарін, є відомим тележурналістом, а мати, Віра Сетто, популярна в Бразилії теледіва, за плечима якої десятки ролей як в театрі, так і на телебаченні. Через кілька років після народження Морени, батько акторки дав згоду на переведення в нью-йоркську штаб-квартиру телекомпанії Globo TV, і сімейство Баккарін переїхало до Сполучених Штатів Америки. Опинившись в Нью-Йорку, юна Морена стала ученицею школи при дослідницькій науковій лабораторії, а також почала відвідувати музичну школу виконавчих мистецтв «Fiorello H. La Guardia». Пізніше вона продовжила навчання в престижній школі «Juilliard», де брала активну участь в різних театральних постановках. У стінах цього навчального закладу Морена грала в багатьох спектаклях, що допомогло її акторському таланту розкритися в повній мірі. Незабаром актриса взяла участь в Шекспірівському фестивалі, що проводиться в Нью-Йорку. Морена була дублером Наталі Портман у п'єсі Чехова «Чайка». За однією з версій, саме там вона і була помічена кінематографістами.

Дебют Морени Баккарін на великому екрані відбувся на початку двохтисячних років. Глядачі вперше побачили актрису на великому екрані в драматичній кінострічці Майкла Раймер і Хантера Карсона «Парфуми». У картині, що розповідає про жорстокий світ моди, Баккарін зіграла роль другого плану - персонаж на ім'я Моніка. У тому ж 2001 році актриса з'явилася в образі актриси Ребекки, вимушеної в буквальному сенсі жебракувати, у фільмі, що вийшов в американському прокаті як «Way Off Broadway». Після цієї ролі акторська робота Морени Баккарін була дуже високо оцінена найавторитетнішими світовими критиками в області кіно, а на одному з кінофестивалів її навіть удостоїли нагороди як виконавицю кращої жіночої ролі.

Незабаром актриса практично відразу отримала одну з провідних ролей в культовому, фантастичному телесеріалі «Світлячок». Разом з тим на екрани вийшло ще кілька картин з Баккарін, серед яких була і картина режисера Ділана Кідда «Роджер Доджер».

У наступні кілька років актриса продовжила активно зніматися, переважно в телевізійних серіалах. На даний момент фільмографія Морени включає в себе більше трьох десятків фільмів, найбільший успіх і популярність з яких отримали бойовик в жанрі «фентезі» «Місія «Сереніті»», популярний телесеріал середини двотисячних років «Спокійне життя», пригодницький телевізійний бойовик «Піски забуття», багатосерійна драма «Одинокі серця», мелодрама Боаза Якіна «Смерть у коханні», психологічний трилер «Хлопчик в коробці», телесеріали «Візітери», «Чужий серед своїх» і «Готем», а також актриса знялась у популярних комедіях «Шпигунка» і «Дедпул».

У 2007 році Морена Баккарін через свого друга познайомилася з відомим кінорежисером і сценаристом Остіном Чіком. Через чотири роки вони одружилися. Восени 2013 року у пари народився син - Джуліус Чік. Але сімейне щастя було не довгим - в липні 2015 року Остін подав на розлучення і 17 березня 2016 роки шлюб офіційно був розірваний. Зараз актриса перебуває у фактичному шлюбі з актором Бенжаміном МакКензі. У подружжя є донька - Френсіс Лайза Сетто Шенккан (2016).

Фільмографія:

2016 Дедпул / Deadpool ... Vanessa Carlysle, Copycat
2015 Шпигунка / Spy ... Karen Walker
2015 Барбі: Рок-принцеса / Barbie in Rock 'N Royals
2014 Червоний намет / The Red Tent (міні-серіал) ... Rachel
2014 - ... Готем / Gotham (серіал) ... Dr. Leslie Thompkins
2014 Старі днинки / Back in the Day ... Laurie Miller
2011 Дізнайся свого ворога / Look Again (ТБ) ... Allison
2011 - ... Чужий серед своїх / Homeland (серіал) ... Jessica Brody
2010 До павутині закону / The Deep End (серіал) ... Beth Bancroft
2009 - 2011 Візитери / V (серіал) ... Anna
2009 Хлопчик в коробці / Stolen ... Rose Montgomery
2009 - ... Правильна дружина / The Good Wife (серіал) ... Isobel Swift
2008 - 2015 Менталіст / The Mentalist (серіал) ... Erica Flynn
2008 T Takes: Morena Baccarin (відео, короткометражний) ... The Guest in Room 111
2008 T Takes: Room 111 (відео, короткометражний) ... The Guest in Room 111
2008 Зоряна брама: Ковчег Істини / Stargate: The Ark of Truth (відео) ... Adria
2008 Смерть у коханні / Death in Love ... Beautiful Woman
2007 Піски забуття / Sands of Oblivion (ТБ) ... Alice Carter
2007 Серце / Heartland (серіал) ... Nurse Jessica Kivala
2007 - 2008 Жовта преса / Dirt (серіал) ... Claire Leland
2006 Правосуддя / Justice (серіал) ... Lisa Cruz
2005 - 2014 Як я зустрів вашу маму / How I Met Your Mother (серіал) ... Chloe
2005 - 2006 Секрети на кухні / Kitchen Confidential (серіал) ... Gia
2005 Місія «Сереніті» / Serenity ... Inara
2005 - ... У Філадельфії завжди сонячно / It's Always Sunny in Philadelphia (серіал) ... Carmen
2005 - 2010 4ісла / Numb3rs (серіал) ... Lynn Potter
2005 - 2011 Медіум / Medium (серіал) ... Brooke Hoyt
2003 - ... Спокійне життя / Still Life (серіал) ... Maggie Jones
2003 - 2008 Лас Вегас / Las Vegas (серіал) ... Sara Samari
2003 - 2007 Одинокі серця / The O.C. (Серіал) ... Maya Griffin
2002 - 2003 Світлячок / Firefly (серіал) ... Inara Serra
2002 Роджер Доджер / Roger Dodger ... Girl in Bar
2001 - 2006 Ліга справедливості / Justice League (серіал) ... Black Canary
2001 Way Off Broadway ... Rebecca
2001 Парфуми / Perfume ... Monica
1997 - 2007 Зоряна брама: ЗВ-1 / Stargate SG-1 (серіал) ... Adria

Нагороди та премії:

Еммі, 2013 роки рік
Номінації: Краща жіноча роль другого плану в драматичному серіалі («Чужий серед своїх»)

Премія Гільдії акторів, 2013 роки рік
Номінації: Кращий акторський склад драматичного серіалу («Чужий серед своїх»)

Сатурн, 2011 рік
Номінації: Краща телеактриса другого плану («Візитери»)

Сатурн, 2010 рік
Номінації: Краща телеактриса другого плану («Візитери»)
1516
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Водолій
Бійся ходячих мерців
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.