,
Царство
Друзі
Декстер
Загрузка...

Блейк Лайвлі

Блейк Лайвлі Блейк Лайвлі Блейк Лайвлі
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Blake Lively
Зріст: 1.74 м
Дата народження: 25 серпня 1987 | діва
Місце народження: Тарзана, Каліфорнія, США
Жанри: драма, мелодрама, комедія

Біографія:

Блейк Христина Лайвлі народилася 25 серпня 1987 року в Каліфорнії, в місті Тарзана. Її батько - актор Ерні Лайвлі, мати - менеджер з пошуку талантів Елейн Лайвлі. У Блейк є два брати, і дві сестри, всі вони пішли по стопах батьків і зайняті в шоу-бізнесі.

Свою першу роль Блейк зіграла в 10 років. Це була зубна фея Тріксі у фільмі «Пісочна людина», який продюсував її батько. Після цього Блейк повернулася до навчання в школі, але в 2004 році перервала навчання для зйомок у фільмі «Джинси-талісман». Для кастингу на роль Бріджит Блейк послала своє фото без зазначення будь яких даних, продюсери подумали, що це жарт, але коли вона прийшла на прослуховування вердикт був однозначним "Це Бріджит". До речі, у фільмі батька Бріджит грає справжній батько Блейк.

Після фільму про джинси були ролі у фільмах «Саймон каже», «Нас прийняли!» і «Елвіс і Анабель». 10 грудня 2006 вона отримала премію від Hollywood Life за роль в «Нас прийняли!», і це сприяло отриманню ролі Серени Ван Дер Вудсен в серіалі «Пліткарка». Серена Ван Дер Вудсен стала одним з найпопулярніших персонажів, іконою стилю і прикладом для наслідування для тисяч дівчат по всьому світу. А Блейк - предметом захоплення чоловіків.

Блейк встигає зніматися й у великому кіно. У 2008 році на екрани вийшов фільм «Джинси-талісман - 2». Вона з'являється у фільмі «Нью-Йорк, я люблю тебе», у фільмі «Приватне життя Піппи Лі» грає молоду Піппу. В кінці 2010 року вийшов фільм «Місто злодіїв», режисером якого виступив Бен Аффлек.

Останні два роки Блейк зустрічається з своїм партнером по серіалу «Пліткарка» Пенном Бедглі.

Фільмографія:

2011 Зелений Ліхтар / Green Lantern ... Керол Ферріс
2007-2011 Пліткарка / Gossip Girl (Серіал) ... Серена ван дер Вудсен
2010 Місто злодіїв / The Town ... Кріста
2010 Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live ... Блейк Лайвлі
2009 Приватне життя Піппи Лі / The Private Lives of Pippa Lee ... Юна Піппа Лі
2009 Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live ... Блейк Лайвлі
2008 Нью-Йорк, я люблю тебе / New York, I Love You ... Габріель, подружка
2008 Джинси-талісман 2 / The Sisterhood of the Traveling Pants 2 ... Бріджет Вріленд
2007 Елвіс і Анабелла / Elvis and Anabelle ... Анабелла
2006 Саймон говорить / Simon Says ... Дженні
2006 Нас прийняли! / Accepted ... Моніка
2005 Джинси-талісман / The Sisterhood of the Traveling Pants ... Бріджет Вріленд
1998 Пісочна людина / Sandman ... Тріксі, Зубна фея
9445
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Картковий будинок
Життя з Луї
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.